Στο πλαίσιο δικτύωσης με άλλους φορείς και υπηρεσίες, το Κέντρο Κοινότητας και το Παράρτημα Ρομά της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Τυρνάβου πραγματοποίησαν την Δευτέρα 15-04-2024 ενημερωτική συνάντηση δικτύωσης με την εργασιακή σύμβουλο της ΔΥΠΑ κ. Γρηγοριάδου Μαρία.

Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των στελεχών του Κέντρου Κοινότητας και του Παραρτήματος Ρομά σχετικά με τα προγράμματα απασχόλησης των ανέργων ωφελούμενων ευάλωτων κοινωνικών ομάδων καθώς και η περαιτέρω συνεργασία με τους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ.

Ευχαριστούμε θερμά την εργασιακή σύμβουλο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της ΔΥΠΑ κ. Γρηγοριάδου Μαρία και την προϊσταμένη του τμήματος κ. Γιβροπούλου Τζένη.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ:2492350315 email: kentrokoinotitasdt@gmail.com  και του Παραρτήματος Ρομά, τηλ:2492022609 email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com  καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Το Κέντρο Κοινότητας και το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο +. (ΕΚΤ+).