Νεανική συναυλία με δωρεάν είσοδο θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 21:30 με την τραγουδίστρια LILA.

Η Λίλα Τριάντη, γνωστή ως LILA, θεωρείται αυτή τη στιγμή η πιο hot ανερχόμενη Ελληνίδα τραγουδίστρια, ενώ την ίδια στιγμή το κομμάτι της με τίτλο «Ανασαίνω και ζαλίζομαι» δεν ξεκολλάει με τίποτα από το νούμερο 1 στις τάσεις του YouΤube, έχοντας περισσότερες από 3.000.000 προβολές.

Η μουσική φαίνεται κυλάει στο DNA της αφού είναι αδερφή του μουσικού παραγωγού SinLaurent o οποίος έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής μας και όχι μόνο.

Το τελευταίο εξάμηνο όμως είναι που ουσιαστικά η καριέρα της LILA πραγματικά εκτοξεύτηκε. Τη σκυτάλη πήρε το τραγούδι ATOUTALER, που εκτινάχθηκε πάνω από τις 7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και τώρα με το τελευταίο της κομμάτι η συνέχεια είναι ανάλογη.

Να επισημανθεί ότι για τη διευκόλυνση του κοινού οι Αστικές Συγκοινωνίες Λάρισας πρόσθεσαν στα υπάρχοντα δρομολόγια ένα επιπλέον δρομολόγιο στις 21:00 από Λάρισα και δύο δρομολόγια στις 23:30 και στις 24:00 από Νίκαια.