Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι διατίθενται εισιτήρια ημέρας του εντός έδρας αγώνα με την Καβάλα για την 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος SL2 (Σάββατο 21/9/24, 14:45) στο AEL FC ARENA από τα γραφεία μας, Σκαρλάτου Σούτσου 3 (3ος όροφος) στις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Πέμπτη (19/9) 10:30 – 18:00,

Παρασκευή (20/9) 9:00 – 18:00

και το Σάββατο 21/9 ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του AEL FC ARENA τα οποία θα ανοίξουν στις 12:45.

Οι τιμές που ισχύουν είναι οι εξής:

·  Νότιο πέταλο (Θ1Α-1Β, Θ2, Θ23): 10€

·  Ανατολική κερκίδα (Θύρες 3-10): 15€

·  Δυτική κερκίδα (Θύρες 19-22 και Θύρες 14-17): 20€

·  VVIP (Θύρα 18): 30€

*Tα παιδιά έως 9 ετών εισέρχονται δωρεάν.

*Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα διαθέσει μια ειδικά διαμορφωμένη σουίτα για όλα τα ΑΜΕΑ που θα προσέλθουν στο γήπεδο σύμφωνα με τη διαδικασία που έχει ανακοινωθεί. 

*Τα κυλικεία του γηπέδου λειτουργούν κανονικά με την έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος εντός του γηπέδου με καφέ, τρόφιμα και λοιπά είδη που προμηθεύουν αποκλειστικά τα κυλικεία μας (δυτική, ανατολική και νότιο πέταλο) κι εξυπηρετούν 2 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων.

*Υπενθυμίζεται στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι για τους προσεχείς αγώνες όλοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα στα κινητά τους τηλέφωνα:

1. Εγκατάσταση εφαρμογής “gov.gr wallet” στην κινητή συσκευή σας

2. Σύνδεση με τους προσωπικούς κωδικούς taxis

3. Στην κατηγορία “εισιτήρια” προσθέτετε πατώντας συν (+) το εισιτήριο ενηλίκου ή ανηλίκου

4. Χειροκίνητη εισαγωγή κωδικού*

*Ο κωδικός εστάλη με email σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας (τίτλος: Viva Services). Πατώντας “πληροφορίες παραγγελίας” στο κάτω μέρος της σελίδας που ανοίγει βρίσκεται το QR code με τον εν λόγω 12ψήφιο κωδικό. Τον αντιγράφετε και τον εισάγετε στο πεδίο της χειροκίνητης εισαγωγής κωδικού. Σε περίπτωση λάθους στην αρχική σας καταχώρηση του email ή επειδή το email με τον κωδικό ταυτοποίησης βρίσκεται στα ανεπιθύμητα ή το σβήσατε μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία μας για την εξυπηρέτησή σας και νέα αποστολή του email με τον απαιτούμενο κωδικό.