Περισσότερο από ενθαρρυντική ήταν η συμμετοχή φορέων, συλλόγων και πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Φαρσάλων προκειμένου να διεξαχθούν φέτος καρναβαλικές εκδηλώσεις την περίοδο της Αποκριάς.

Στη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, συμμετείχαν Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων από πλήθος Σχολείων της επαρχίας Φαρσάλων, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης.

Μετά από διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, αποφασίστηκε η διοργάνωση καρναβαλικής παρέλασης στις 26 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή, στην πόλη των Φαρσάλων, η οποία θα φέρει τον τίτλο «Καρναβάλι των Χρωμάτων». Η ώρα έναρξης της παρέλασης ορίστηκε για τις 4 το μεσημέρι.

Ταυτόχρονα με την παρέλαση, το δικό της χρώμα θα δίνει θεατρική ομάδα με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, κλόουν και εντυπωσιακές φουσκωτές φιγούρες καρτούν ύψους 3,5 μέτρων, που θα χορεύουν και θα συμμετέχουν ενεργά στη μεγάλη αποκριάτικη γιορτή των Φαρσάλων.

Επίσης, το ρυθμό θα δίνουν οι διάσημοι «Caracatu» ένα σύνολο Αφροβραζιλιάνικων κρουστών που κινούνται σε ρυθμούς Samba Reggae και Samba Afro.

Για την καλύτερη οργάνωση του Καρναβαλιού, αποφασίστηκε η συγκρότηση συντονιστικής επιτροπής η οποία απαρτίζεται από τους εξής: Πρόεδρος Κωνσταντίνος Βαρακλιώτης, μέλος Δ.Σ. Κοινότητας Φαρσάλων, μέλη: Θεοδώρα Πρεκατέ, Πρόεδρος Κοινότητας Φαρσάλων, Φωτεινή Πιτσιάβα, μέλος Δ.Σ. Κοινότητας Φαρσάλων, Σάκης Γεροβασίλης, μέλος Δ.Σ. Κοινότητας Φαρσάλων και Άννα Φλωρά, ειδική συνεργάτιδα Δημάρχου Φαρσάλων.

Όσοι επιπρόσθετα επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παρέλαση μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Βαρακλιώτη στο τηλέφωνο 6936604111.