Την πραγματοποίηση μιας νέας πλατιάς πολιτικής εξόρμησης στον λαό, με στόχο την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, η οποία αποτελεί την καλύτερη απάντηση απέναντι στα ψευτοδιλήμματα και τους εκβιασμούς που θα ενταθούν μπροστά στην εκλογική μάχη, οργανώνει η Κ.Ο. Λάρισας του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα

Τετάρτη 25 Γενάρη:

-Η Κομματική Οργάνωση του 3ου Διαμερίσματος της Τ.Ο Λάρισας θα πραγματοποιήσει σύσκεψη - συζήτηση στις 6 μ.μ. με θέμα: «Κάψε τα αντιλαϊκά σενάρια - Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, με ΚΚΕ δυνατό!», στο ΚΑΠΗ Νέας Σμύρνης, με ομιλητή τον Θανάση Αθανασιάδη, υποψήφιο βουλευτής του ΚΚΕ.

Παρασκευή 27 Γενάρη:

-Η ΚΟΒ Κατασκευών της ΤΟ Λάρισας, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 9 μ.μ. στις «Μουσικές διαδρομές». Θα μιλήσει ο Γιάννης Σκόκας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει γλέντι.

Σάββατο 28 Γενάρη:

Εκδήλωση με θέμα «Αστικό κράτος: Είτε "επιτελικό" είτε "δίκαιο", εχθρικό για τον λαό» διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής: Στις 17.30 θα γίνουν συγκέντρωση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Κόμματος για τους εκτελεσμένους της περιόδου 1941-1944 και 1946-1950, στο Μεζούρλο. Από εκεί θα γίνει πορεία μέχρι τη Δημοτική Πινακοθήκη, όπου θα γίνει στις 18.30 η ομιλία από τον Μάκη Παπαδόπουλο.

Κυριακή 29 Γενάρη:

-Οι ΚΟΒ ΕΒΕ , οργανώνουν σύσκεψη στο Ομορφοχώρι, στις 12:30 στην ταβέρναΙωαννίδη, με ομιλητή τον Άγη Τριγάζη, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει γλέντι.