Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο. Δυνατά συναισθήματα αναβλύζονται και διάφορες σκέψεις έρχονται στο μυαλό σας δίνοντας την ευκαιρία να τα ταξινομήσετε και να βάλετε προτεραιότητες ώστε να κινηθείτε από αύριο και μετά (μετά την Νέα Σελήνη) με περισσότερη οργάνωση και μεθοδικότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα δεν είναι για πολλές δράσεις και κυρίως παρορμητισμούς. Δώστε χώρο και χρόνο σε ότι κάνετε ακόμη και αν το γνωρίζετε καλά. Αποφύγετε συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα.

Για τους Ταύρους, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε σχέσεις και συνεργασίες κάθε είδους. Καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους ακόμη και αν νιώθετε πως αδικείστε με κάποιο τρόπο.

Για τους Διδύμους, καθημερινά πράγματα σας απασχολούν σήμερα αλλά ότι και αν έχει προκύψει θα πρέπει να το δείτε με ηρεμία και προσοχή. Πάρτε τον χρόνο σας όπου κρίνετε πως είναι απαραίτητο.

Για τους Καρκίνους, θα μπορούσε να είναι μια δημιουργική ημέρα αν οι καταστάσεις σας αφήσουν να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο αγαπάτε πολύ. Δώστε την ενέργειά σας μόνο σε ότι σας κάνει χαρούμενη/ο σήμερα.

Για τους Λέοντες, σήμερα αποφύγετε πολλές συζητήσεις και επαφές με άτομα τα οποία σας έχουν βάλει σε δίλλημα με την συμπεριφορά τους. Δώστε λίγο χρόνο μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα.

Για τους Παρθένους, οι συζητήσεις και οι επαφές σήμερα μπορεί να σας απογειώσουν ή να σας προσγειώσουν απότομα. Εκτιμήστε σωστά τις περιστάσεις και μην ρισκάρετε για κανέναν λόγο.

Για τους Ζυγούς, αποφύγετε σήμερα να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα. Είτε σκέφτεστε να ξοδέψετε χρήματα είτε να τα διεκδικήσετε δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για να το κάνετε.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας, λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη σας φέρνει σήμερα σε επαφή με τις αλλαγές που καλείστε να κάνετε από αύριο και μετά. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πρέπει να βγείτε μπροστά διεκδικώντας το δίκιο σας.

Για τους Τοξότες, λίγο πριν την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας πολλές σκέψεις τριβελίζουν το μυαλό σας. Είναι αλήθεια πως χρειάζεται να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις αλλά θα πρέπει πρώτα να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για αυτές.

Για τους Αιγόκερους, η σημερινή ημέρα μπορεί να σας σπρώχνει στη σκηνή με τον οποιοδήποτε τρόπο αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός.  Βοηθήσετε άλλους ανθρώπους με την εμπειρία σας και πάρτε χρήσιμες πληροφορίες.

Για τους Υδροχόους, ένα επαγγελματικό κυρίως ζήτημα ενδέχεται να πάρει χρόνο και ενέργεια σήμερα. Δώστε χώρο και χρόνο σε ότι πραγματικά μπορεί, ακόμη και με αρκετή προσπάθεια, να επεκταθεί και προγραμματίστε τις δράσεις σας από αύριο και μετά.

Για τους Ιχθύες, πολλά αλλάζουν αυτή τη στιγμή και εσείς καλείστε να βρεθείτε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να κινηθείτε περισσότερο προς τα έξω κερδίζοντας εμπειρίες και γνώση.