Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω έως 5/2. Μετά την ανάδρομή του κίνηση στο ίδιο ζώδιο μπορεί να έφερε τα πάνω κάτω αλλά δόθηκε η ευκαιρία να εξετάσετε εκ νέου αρκετά από τα τρέχοντα ζητήματα που είναι κινητοποιημένα στη ζωή σας. Η συγκεκριμένη πλανητική δυναμική σας βοηθά να εξετάσετε τα πράγματα με περισσότερη ωριμότητα και σταθερότητα διακρίνοντας αυτό που είναι ωφέλιμο για εσάς και σας βοηθά να μείνετε σταθερά στο στόχο της επιλογής σας. Ζητήματα του τελευταίο διμήνου έρχονται ξανά στο προσκήνιο, κάτω από μια άλλη βάση και προοπτική. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, ο Ερμής ξανά στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερη αξιολόγηση και χρήση των πληροφοριών που λαμβάνετε τόσο στα προσωπικά σας όσο και στο επαγγελματικό τομέα. Νέες ιδέες περισσότερο πρακτικές και γειωμένες θα βοηθήσουν στα επιτεύγματά σας.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα λειτουργήσει ιδιαίτερα βοηθητικά σε οτιδήποτε θέλετε να κάνετε ή ασχολείστε ήδη αυτή την περίοδο. Οι υπερβολές και οι άστοχες κινήσεις περιορίζονται και θα μπορέσετε να συνδεθείτε με κάτι περισσότερο σταθερό από το οποίο θα έρθουν απολαβές.

Για τους Διδύμους, να συνδεθείτε περισσότερο λειτουργικά θα σας βοηθήσει ο φτερωτός Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω αποφεύγοντας τις υπερβολές. Διαπραγματεύσεις θα πέσουν στο τραπέζι αλλά είναι επιλογή σας αν θα πορευτείτε μέσα σε μια συνεργασία ή μόνη/ος με θάρρος και σθένος. Οικονομικά θέματα τακτοποιούνται και λαμβάνετε ότι δικαιούστε.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με περισσότερο σταθερά και γειωμένα βήματα κυρίως σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα μπορέσετε να οριοθετήσετε το χώρο σας και να βάλετε όρια όπου είναι χρήσιμο για την καλύτερη συνεργασία είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για τους Λέοντες, η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω θα λειτουργήσει βοηθητικά σε θέματα που είναι κινητοποιημένα στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Θα σας βοηθήσει να αποφύγετε περιττές κινήσεις και κατά συνέπεια περαιτέρω κούραση καθώς και το ρίσκο περιττών ανοιγμάτων. Οι σκέψεις και οι κινήσεις σας θα μπορούν να γίνουν πιο στοχευμένες και θα μπορέσετε να προσανατολιστείτε μόνο προς τη κατεύθυνση η οποία υπόσχεται επιτυχία.

Για τους Παρθένους, η οργάνωση και τα προσεκτικά βήματα είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του Ερμή στον Αιγόκερω τα οποία σας ταιριάζουν γάντι. Η συγκεκριμένη θέση του Ερμή θα σας βοηθήσει να χειριστείτε λεπτομέρειες με μεθοδευμένο τρόπο ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός να μην γίνετε αυστηρή/ός. Η σύνδεση του μυαλού με τα συναισθήματά σας θα μπορούσε να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε αυτό που ασχολείστε και επενδύετε την ενέργειά σας αυτή την περίοδο.

Για τους Ζυγούς, η διπλωματική στάση είναι το φόρτε σας και ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει όχι μόνο σε προσωπικές σας υποθέσεις αλλά και σε επαγγελματικά ζητήματα. Οι προβληματισμοί δεν θα λείψουν ωστόσο θα είναι ευκολότερο να μπείτε σε συγκεκριμένους ρόλους και να βγείτε από διλλήματα ειδικά όταν πρόκειται για διαχείριση κοινών στόχων και σκοπών.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να περνάτε οποιαδήποτε εμπειρία μέσα από συγκεκριμένο πλαίσιο και όρια ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα με το λιγότερο κόστος ενέργειας. Η ενέργεια για εσάς είναι ιδιαίτερα πολύτιμη και η βοήθεια του φτερωτού αγγελιοφόρου πολύ χρήσιμη τη στιγμή που θα πρέπει να δομηθούν οι ιδέες σας και να ωριμάσουν οι σκέψεις σας προς ένα στόχο.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει κυρίως σε θέματα διαπραγμάτευσης είτε αφορά προσωπικό είτε οικονομικό ζήτημα. Οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την ασφάλεια σας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο θα μπορέσετε να το διευθετήσετε ακόμη και αν χρειαστεί να βάλετε όρια και πλαίσιο όπου κρίνετε, από τα δεδομένα, απαραίτητο.

Για τους Αιγόκερους, στο ζώδιό σας ο Ερμής κινείται ξανά κάνοντας σας περισσότερο ετοιμόλογη/ο, αυξάνοντας την εξωστρέφειά σας τη στιγμή που θα πρέπει να βγείτε δυναμικά για να διεκδικήσετε μια επιθυμία σας. Θα σας δώσει την βοήθεια και την ευκαιρία να περάσετε μηνύματα και ιδέες στο περιβάλλον γύρω σας, φέρνοντας εξελίξεις στις υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν άμεσα.

Για τους Υδροχόους, ο φτερωτός αγγελιοφόρος, Ερμής, στο ζώδιο του Αιγόκερω θα κινητοποιήσει βαθύτερα συναισθήματα, θα δυναμώσει την διαίσθησή σας και θα μεγαλώσει την πίστη σας για ένα ιδανικό ή ξεχασμένο όνειρο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να λαμβάνετε πολύ σοβαρά τα μηνύματα που έρχονται αξιολογώντας τα με κέντρο τις βαθύτερές σας ανάγκες.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μηνύματά σας, τις ιδέες και τις σκέψεις σας σε ένα ευρύτερο κοινό, ομάδες ανθρώπων και ομοϊδεάτες οι οποίοι μπορούν να σας στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο. Είναι σημαντικό να έχετε την προσοχή σας στραμμένη προς το στόχο, το όραμά σας και με πίστη και θάρρος να το διεκδικήσετε.