Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο της Παρθένου κρατώντας ενεργά τα ζητήματα της χθεσινής Πανσελήνου. Η ανάγκη να τακτοποιηθούν εκκρεμότητα και να βάλετε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά θα μονοπωλεί στις σκέψεις σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η Σελήνη στην Παρθένο δύσκολα θα σας κρατήσει σε πλαίσιο αυτές τις ημέρες. Περισσότερο ετοιμοπόλεμη/ος είστε σήμερα για οτιδήποτε ή οποιονδήποτε μπει εμπόδιο στο δρόμο σας. Παρόλα αυτά προσπαθήστε να δείτε όποια θέματα προκύπτουν με χάρη και υπομονή.

Για τους Ταύρους, διάφορες καταστάσεις μπορεί να σας μπερδέψουν λίγο αυτές τις ημέρες με την Σελήνη στην Παρθένο και λόγω της χθεσινής Πανσελήνου. Να προχωρήσετε μπροστά; Να κάνετε την κίνηση; Καλύτερα να περιμένετε; Είναι σίγουρο ότι μέχρι το τέλος της ημέρας θα βρείτε την άκρη του νήματος και με προσεκτικά βήματα θα προχωρήσετε την πορεία σας.

Για τους Διδύμους, το κλειδί της σημερινής ημέρας είναι η ευελιξία κυρίως στην επικοινωνία. Μέσα από συζητήσεις θα μπορέσετε με ευκολία να προσαρμοστείτε εκεί που νιώθετε πως χρειάζεται. Πολλά θα ξεδιαλύνουν αυτή τη χρονική στιγμή και ήδη έχει αρχίσει η εκκαθάριση. Δεν γίνεται πάντα με ευχάριστο τρόπο αλλά είναι απαραίτητο για την εξέλιξη σας.

Για τους Καρκίνους, ένα οικογενειακό θέμα που αφορά κυρίως τις κτήσεις ή κάτι που νιώθετε πως σας ανήκει έρχεται στην επιφάνεια προς επίλυση. Θα χρειαστεί να είστε σε επαφή με τα συναισθήματα σας και να μην αφήσετε καταστάσεις να σας πάνε πίσω. Με ηρεμία και σύνεση.

Για τους Λέοντες, η επαφή σας με τους άλλους ανθρώπους έρχεται στο επίκεντρο γιατί γίνονται καθρέφτες δικών σας χαρακτηριστικών και ιδιοτήτων. Με αυτό το τρόπο έρχεστε σε επαφή με κομμάτια δικά σας προς βελτίωση. Η προσοχή που λαμβάνετε από κάποιους θα μπορούσε να σας κάνει να νιώσετε άβολα, να νιώσετε πως δεν μπορείτε να κινηθείτε όπως θα θέλατε. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεστε λίγο περισσότερο προσωπικό “χώρο”. Στο χέρι σας είναι να τον δημιουργήσετε.

Για τους Παρθένους, το μυστικό της επιτυχίας σήμερα είναι να αφεθείτε. Να φύγετε από τα καθημερινά, να αλλάξετε παραστάσεις, να δείτε καινούργιες εικόνες, ακόμη και να τις δημιουργήσετε εσείς η/ο ίδια/ος. Δύσκολο για έναν Παρθένο που χρειάζεται να έχει τακτοποιήσει όλες του τις υποχρεώσεις (και των άλλων) και μετά να σκεφτεί τον εαυτό του αλλά σήμερα, η ημέρα ζητά να κάνετε μια προσωπική υπέρβαση.

Για τους Ζυγούς, ο χρόνος δυστυχώς δεν γυρίζει πίσω. Ότι ειπώθηκε, ειπώθηκε, ότι έγινε, έγινε, αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται να γυρίσετε σελίδα. Θα παραμείνετε στην ίδια σελίδα για λίγο καιρό ακόμη δίνοντας την ευκαιρία σε εσάς και τους άλλους να ξαναγράψετε την ιστορία σας. Δεύτερη ευκαιρία για εσάς και οτιδήποτε δεν πήγε καλά το προηγούμενο διάστημα στις κοινωνικές σας συναναστροφές.

Για τους Σκορπιούς, η ημέρα βοηθά αυτούς που γνωρίζουν καλά αυτό που πραγματικά θέλουν. Είναι σημαντική στιγμή για εσάς να ξέρετε αν αυτό που έχετε καταπιαστεί αυτή την στιγμή σας δίνει ενήλικη χαρά. Τα πλανητικά δρώμενα και η Σελήνη στην Παρθένο σας δείχνουν τον τομέα που χρειάζεται να ρίξετε το βάρος. Το κατέχετε και γνωρίζετε και τον τρόπο. Εστιάστε σε οτιδήποτε προκύπτει αυτές τις ημέρες. Σας δίνεται έξτρα πληροφορία για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Για τους Τοξότες, η ημέρα ζητά προσοχή στις λεπτομέρειες. Είναι ένας αγώνας που δίνετε και νιώθετε πως δεν έχετε την ελευθερία κινήσεως που θα θέλατε. Ωστόσο όσο και αν νιώθετε άβολα πιθανά να χρειαστείτε βοήθεια από άλλους για την επίτευξη του στόχου σας. Δώστε χώρο σε οτιδήποτε θα μπορούσε να λειτουργήσει βοηθητικά προς εσάς αυτή τη στιγμή.

Για τους Αιγόκερους, η ημέρα σήμερα και γενικότερα αυτό το διάστημα χρειάζεται προγραμματισμό πριν κάνετε οποιαδήποτε δράση. Ο ψυχικός σας κόσμος βρίσκεται σε αναβρασμό και θα μπορούσε να λειτουργήσετε παρορμητικά, κάτι που δεν είναι ωφέλιμο με κέντρο εσάς αυτή τη στιγμή. Θέλει αυτοσυγκέντρωση και αυτοσυγκράτηση με καλό σύμβουλο την διαίσθηση σας σε αυτή τη διεργασία.

Για τους Υδροχόους, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα και η Σελήνη στην Παρθένο εστιάζουν την ενέργεια τους σε προσωπικά σας θέματα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες αλλάζουν ή μεταβάλλονται. Αυτός ο τομέας για εσάς χρειάζεται επανεξέταση και άμεση λύση των θεμάτων που προκύπτουν από την αρχή και όχι λίγο πριν το τέλος. Οι συζητήσεις είναι αναγκαίες και η αίσθηση πως όλα έχουν μπει σε ένα ρυθμό δεν είναι βοηθητική για εσάς. Κάντε ότι χρειαστεί για να συνεχίσετε να έχετε ή να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα τα πράγματα δεν λειτουργούν τόσο εύκολα ή γρήγορα όσο θα θέλατε. Καθυστερήσεις ή η κακή συνεννόηση είναι στο μενού της ημέρας οπότε προσπαθήστε να είστε περισσότερο προσεκτική/ός σε οτιδήποτε κάνετε ή/και στα μηνύματα που θέλετε να ακούσουν οι άλλοι. Τρεις μετράτε και μια κόβετε για να μην παρεξηγηθείτε ή παρερμηνευτούν οι πράξεις σας.