Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου απέναντι από τον Κρόνο και σε ευνοϊκή όψη με την Αφροδίτη και τον Δία. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία χρειάζονται φροντίδα και ιδιαίτερο χειρισμό ώστε να προχωρήσουν ή να ολοκληρωθούν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που είναι ανοιχτές στην καθημερινή σας ζωή. Ένα εργασιακό θέμα ενδέχεται να πάρει χρόνο από το πρόγραμμά σας.

Για τους Ταύρους, σήμερα η επιθυμία θα είναι η κινητήριος σας δύναμη και θα σας ωθεί να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας δίνει χαρά. Μια δημιουργική ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν έντονο το στοιχείο της εξερεύνησης και ανακάλυψης με κάποιον τρόπο, αλλά δεν θα πρέπει να ρισκάρετε για κανέναν λόγο.

Για τους Διδύμους, κάποια πράγματα μπορεί να τα νιώθετε βαρετά σήμερα αλλά θα είναι σημαντικό να τα διεκπεραιώσετε με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε. Θέματα σπιτιού ή προσωπικά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν.

Για τους Καρκίνους, οι συζητήσεις σήμερα θα μπορούσαν να ξεδιαλύνουν τις σκέψεις σας και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε προσεκτική/ός με ποίον/ποίους μοιράζεστε αυτές τις σκέψεις.

Για τους Λέοντες, σήμερα έρχεστε σε επαφή με τις πραγματικές σας αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο, με κάποιον τρόπο. Η παροχή βοήθειας και γενικότερα οι κινήσεις οι οποίες μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν τους ανθρώπους δίπλα σας θα λειτουργήσουν ευεργετικά και προς εσάς την ίδια/τον ίδιο.

Για τους Παρθένους, σήμερα κάτι χρήσιμο μπορείτε να προσφέρετε στους γύρω σας είτε με έργα είτε και μόνο με την παρουσία σας. Μπορείτε να προσφέρετε τη πολύτιμη προσφορά σας και να τους δείξετε τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να δημιουργήσουν στο μυαλό τους χώρο για να εντάξουν τις πολύτιμες πληροφορίες που έρχονται, χωρίς να αναλώνονται.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με καταστάσεις, σκέψεις, δεδομένα τα οποία θέλουν από εσάς ενέργεια και δυναμική. Θα χρειαστεί μια σχετική ταξινόμηση και οργάνωση η οποία μπορεί να είναι δύσκολη στη διαδικασία αλλά ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς εντέλει. Μην πάρετε τελικές αποφάσεις σήμερα.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας θέλουν να ταυτιστείτε περισσότερο με την ένωση και όχι με την διαίρεση ειδικά σε καταστάσεις που αφορούν ομάδες ατόμων και συνεργασίες. Προσπαθήστε να ανεβάσετε τον ενθουσιασμό τους, να αναπτερώσετε το ηθικό τους και να τονώσετε το όραμά τους.

Για τους Τοξότες, δεν είναι σίγουρο αν σήμερα θα υποχρεωθείτε να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες ή από μόνη/ος σας θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε τα πράγματα στη σωστή τους σειρά. Όπως και να’ χει μάλλον δεν θα το αποφύγετε οπότε δώστε τον καλύτερό εαυτό σας.

Για τους Αιγόκερους, είναι γνωστό πόσο πειθαρχημένη/ος είστε ωστόσο αν δείξετε και την αντίστοιχη υπομονή σήμερα είναι σίγουρο πως θα κάνετε ένα βήμα μπροστά σε κάτι που επιθυμείτε. Ασχοληθείτε με ότι σας εκφράζει και σας ευχαριστεί.

Για τους Υδροχόους, σήμερα φαίνεται να εξαρτάται από εσάς πως θα κυλήσει το πρόγραμμά σας παρά από εξωτερικές παρεμβάσεις. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να έχετε τα ηνία των καταστάσεων, αν παραμερίσετε ψυχικές φορτίσεις. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να προβείτε σε δράσεις κατά βούληση.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντί σας σήμερα σας φέρνει σε επαφή με οτιδήποτε κινείται στη σφαίρα των σχέσεων και των συνεργασιών. Δείτε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας ως εταίρους και όχι ως ξένους. Είναι σίγουρο πως από αυτή την οπτική το αποτέλεσμα που θα φέρετε θα είναι πολύ πιο παραγωγικό.