Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο της Παρθένου. Απέναντι από τον Κρόνο σήμερα και σε δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο και τον Ερμή ενδέχεται να ακούσετε κάτι ή να νιώσετε συναισθήματα τα οποία χρειάζεται πολύ προσοχή στην ταξινόμηση και οριοθέτησή τους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα μπαίνετε στην διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους να αλλάξετε πράγματα και καταστάσεις στην καθημερινή σας ζωή και ρουτίνα. Η εργασία σας, μέρος αυτής, χρειάζεται την προσοχή σας και καλό θα ήταν να αρχίσετε να δρομολογείτε τους τρόπους που θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν ανοιχτές.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου από χτες λειτουργεί ευνοϊκά προς το ζώδιο σας. Δίνει την ευκαιρία να βρείτε τρόπους μέσω της δύναμης σας και της επιθυμίας σας, να ανακαλύψετε νέες τεχνικές που θα βοηθήσουν να επεκταθείτε σε δημιουργικό επίπεδο.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να σας φέρνει προκλήσεις ή να βρίσκετε βαρετές κάποιες εργασίες κυρίως στον τομέα σπίτι και οικογένεια, αλλά είναι απαραίτητες για να προχωρήσετε. Πρακτικές λύσεις θα σας δοθούν μόλις μπείτε σε αυτή την διαδικασία.

Για τους Καρκίνους, οποιαδήποτε συζήτηση η οποία μπορεί να ξεδιαλύνει τις σκέψεις σας είναι καλοδεχούμενη σήμερα. Άνθρωποι είναι κοντά σας και μέσω της επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε λύσεις σε θέματα και εκκρεμότητες που σας απασχολούν.

Για τους Λέοντες, οι πραγματικές αξίες είναι το κύριο μότο της ημέρας για εσάς και θα πρέπει να κινηθείτε σε έναν δρόμο ο οποίος έχει πλαίσιο και συγκεκριμένα όρια. Κάντε την απαραίτητη προεργασία, ξεχωρίζοντας πρώτα τις σκέψεις σας σε χρήσιμες και μη.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο σας από χτες σας βοηθά να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και να οργανωθείτε κατάλληλα σχετικά με τα ζητήματα που έχετε μπροστά σας ανοιχτά. Η παρουσία σας είναι έντονη και αισθητή στους γύρω σας αυτή την στιγμή και μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε.

Για τους Ζυγούς, οι σκέψεις πολλές σήμερα. Δεν είναι εύκολη η διεργασία που χρειάζεται αυτή την στιγμή να κάνετε για ζητήματα που σας απασχολούν αλλά είναι απαραίτητο να βρείτε τους ρυθμούς σας σε ένα καλά οργανωμένο περιβάλλον ή κατάσταση.

Για τους Σκορπιούς, η ένωση με οτιδήποτε έχει πλαίσιο και συγκεκριμένα όρια είναι το ζητούμενο αυτή την στιγμή. Η ελπίδα και το όραμα σας θα πρέπει να είναι ενεργά και να καθοδηγούν τον δρόμο σας.

Για τους Τοξότες, πολλές σκέψεις τριβελίζουν το κεφάλι σας και είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να συγκεντρώσετε το μυαλό σας καθώς και την αντοχή και την υπομονή σας για έναν συγκεκριμένο σας στόχο. Χρειάζεται πολύ καλή οργάνωση από εσάς

Για τους Αιγόκερους, όσο πεζό και αν σας φαίνεται το όραμα σας αυτή την στιγμή θα πρέπει να είναι ενεργό. Το ταλέντο σας να είστε γειωμένη/ος και να κοιτάτε την αντικειμενική υπόσταση των πραγμάτων δε θα επιτρέψει να χάσετε τον στόχο σας οπότε χαλαρώστε και πετάξτε προς την κατεύθυνση που “βλέπετε” μπροστά σας.

Για τους Υδροχόους, εσωτερικές διεργασίες είναι απαραίτητες αυτή την στιγμή να γίνουν, ακόμη και αν δεν σας είναι απόλυτα κατανοητό ή αποδεκτό. Δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στην ροή και προχωρήστε σχέδια και επιθυμίες σας.

Για τους Ιχθύες, σήμερα χρειάζεται να δείτε τους συνεργάτες σας, τους φίλους ή τον/την σύντροφό σας με μια άλλη ματιά. Σταθείτε στις λεπτομέρειες, σε αυτά που σας λέει/λένε και αυτά που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Μια διαδικασία πολύ παραγωγική και για εσάς την ίδια/τον ίδιο, όχι μόνο για την σχέση σας.