Η Σελήνη σήμερα το πρωί πέρασε στο ζώδιο της Παρθένου. Απέναντι από τον Κρόνο κινητοποιεί την σχέση του με τον Ήλιο δίνοντας μια αίσθηση πως εκκρεμότητες θα πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Καλό θα είναι να προετοιμαστείτε κατάλληλα και να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία ακολουθώντας τη ροή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, καθημερινές ανησυχίες και ανάγκη για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων έχει η σημερινή τάση της ημέρας και θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικό αν ακολουθήσετε τη ροή. Ενδέχεται να υπάρξουν προκλήσεις κατά την διάρκεια αλλά έχετε την ικανότητα και το ταλέντο να τις ξεπερνάτε με μεγαλύτερη ευκολία από άλλους.

Για τους Ταύρους, δημιουργικά ενδεχόμενα φέρνει η σημερινή ημέρα και μπορείτε να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν την εργασία σας αλλά και κάτι που θα σας χαροποιήσει ταυτόχρονα. Είναι σημαντικό να εστιάσετε σε εκείνες τις λεπτομέρειες τις οποίες μπορείτε να τις δείτε με γυμνό μάτι.

Για τους Διδύμους, η οικογένεια και η ιδιωτική σας ζωή σήμερα ενδέχεται να πάρει χρόνο από το πρόγραμμα σας, ζητώντας να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες και πράγματα τα οποία για κάποιον λόγο είχαν μείνει πίσω το προηγούμενο διάστημα. Δώστε την πρέπουσα σημασία.

Για τους Καρκίνους, συζητήσεις σήμερα σας βοηθούν να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που τρέχουν και νέες ιδέες έρχονται σε πρακτικά κυρίως θέματα με την Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό και επείγει να τακτοποιηθεί άμεσα ακόμη και αν θα πρέπει να δώσετε έξτρα ενέργεια.

Για τους Λέοντες, οικονομικά ζητήματα μπορεί να πάρουν χρόνο από το πρόγραμμα της ημέρας ή να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχει ιδιαίτερη αξία για εσάς στο σήμερα. Είναι καλή ημέρα να αναθεωρήσετε επίσης σχέδια και προγραμματισμούς που έχετε κάνει για το άμεσο μέλλον.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα, σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά στις προσωπικές σας ανάγκες. Ακόμη και αν είστε γειωμένος άνθρωπος και γενικότερα πατάτε γερά στα πόδια σας, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και σήμερα μπορείτε να δείτε καρπούς να έρχονται από τους κόπους σας.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στην Παρθένο σας σπρώχνει να βάλετε σε τάξη κυρίως τις σκέψεις σας γιατί το μυαλό σας είναι γεμάτο και μπορεί να υπάρξει σύγχυση. Αν σας το επιτρέπει το πρόγραμμα σας είναι κατάλληλη ημέρα να ξεκουραστείτε λίγο περισσότερο, έστω σε ψυχικό επίπεδο κάνοντας κάτι διαφορετικό και ευχάριστο.

Για τους Σκορπιούς, κοινωνικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα και είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσετε να βρείτε την άκρη, οτιδήποτε και αν προκύψει στο δρόμο σας. Η ανάγκη για σταθερότητα σας βάζει στη διαδικασία να ελέγξετε ακόμη και τα μικρά γράμματα και τη κάθε παράμετρο που προκύπτει σήμερα. Είναι σημαντικό για την πορεία και εξέλιξη σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν.

Για τους Τοξότες, δεν είναι κατάλληλη ημέρα για πολλά λόγια. Απεναντίας είναι σημαντική οποιαδήποτε επανεξέταση κάνετε, όσο σχολαστικά και αν χρειάζεται να γίνει, κυρίως σε θέματα εργασιακά που σχετίζονται ακόμη και με άλλους ανθρώπους. Μείνετε σε αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στην Παρθένο είναι μια ευνοϊκή θέση για εσάς και σας βοηθά να νιώσετε περισσότερο γειωμένη/ος όσο αφορά μια κατάσταση στην οποία βρίσκεστε στο σήμερα. Ιδέες και λύσεις έρχονται μέσα από συζητήσεις αλλά η κύρια προτροπή της ημέρας για εσάς είναι να μην χάσετε τη πίστη σας και να εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στην Παρθένο κινητοποιεί πολύ προσωπικά σας θέματα και σήμερα μπορεί να είναι περισσότερο δύσκολο να πιαστείτε από την αισιοδοξία σας για να προχωρήσετε μπροστά. Δώστε χώρο και χρόνο στα πράγματα και μην σπαταλήσετε την ενέργεια σας δεξιά και αριστερά άσκοπα.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας κινητοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και οτιδήποτε αφορά εσάς με τους άλλους. Είναι από εκείνες τις ημέρες που με σύνεση και επαφή με τα συναισθήματα σας αντιμετωπίζετε την αλήθεια και τη πραγματικότητα γύρω σας, ότι και αν σημαίνει αυτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας.