Ο Φεβρουάριος σιγά σιγά έρχεται προς το τέλος του, o οποίος μάλιστα ήταν ένας από τους πιο ιδιαίτερους μήνες του 2024 σε αστρολογικό επίπεδο. Τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου με αποτέλεσμα τον Μάρτιο να βρεθούν πολλοί πάνω σε μια νέα αρχή είτε αυτό είναι σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε είναι σε προσωπικό.

O Μάρτιος φιλοξενεί και την πρώτη έκλειψη του 2024. Η Σεληνιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Πανσέληνος στις 25 Μαρτίου στον Ζυγό φέρνει αλλαγές και ξεκαθαρίσματα κυρίως για τα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του πρώτου δεκαημέρου.

Σε προηγούμενο άρθρο μάθαμε ποιοι είναι οι άτυχοι του Μαρτίου, επομένως σειρά έχουν τα τυχερά ζώδια του νέου μήνα που πλησιάζει σε λίγες ημέρες. Ας δούμε ποιοι είναι οι ευνοημένοι του Μαρτίου από το bovary.gr 

Τα τυχερά ζώδια του Μαρτίου

Κριός

H άνοιξη θα φέρει μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Δουλέψατε σκληρά τον τελευταίο καιρό και πιθανότατα να νιώθετε κούραση και εξάντληση, οπότε θα πρέπει να σκεφτείτε να κάνετε μερικές διακοπές. Στην προσωπική σας ζωή, θα μπορέσετε να επουλώσετε παλιές πληγές. Ηρθε η στιγμή για νέους έρωτες!

Λέων

Η αυτοπεποίθηση και το χάρισμα που έχετε να τραβάτε πάντα την προσοχή θα σας βοηθήσουν να είστε το επίκεντρο στις επαγγελματικές συναντήσεις. Ευκαιρίες και τύχη σε όλα τα επίπεδα, κυρίως τα επαγγελματικά, θα έχει ο Μάρτιος για όλα τα λιοντάρια. Υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσετε διευθυντική θέση ή αύξηση μισθού.

Αιγόκερως

Ο Μάρτιος θα είναι ο πιο επιτυχημένος μήνας του χρόνου για τους Αιγόκερους. Η περίοδος της αβεβαιότητας και των προβλημάτων ανήκει πια στο παρελθόν. Θα μπορέσετε να ξεφύγετε από αρνητικές σκέψεις και ανησυχίες. Η άνοιξη θα φέρει αγάπη και καλά νέα. Υπάρχει επίσης μια ευκαιρία να λάβετε μια γενναιόδωρη ανταμοιβή στη δουλειά.

Υδροχόος

Φιλοξενείτε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας μέχρι τις 11 Μαρτίου και αυτό σημαίνει πως θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τις εσωτερικές σας επιθυμίες. Η άνοιξη θα φέρει ταξίδια, ευκαιρίες καριέρας και νέες γνωριμίες σε αισθηματικό επίπεδο. Κάποιος μπορεί να αιχμαλωτίσει την καρδιά σας με την πρώτη ματιά.