Άρης και Κρόνος σε αρμονική συνεργασία
Στις 30/03/2023 ο Άρης από τoν Καρκίνο σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, το οποίο θα μας χαρίσει δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Αυτή η όψη κορυφώνεται στη 2η μοίρα Καρκίνου και Ιχθύων, επομένως θα ευνοήσει κυρίως τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες αλλά και Αιγόκερους που είναι γεννημένοι στις αρχές του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από τη 0η έως την 4η μοίρα αυτών των ζωδίων. Αν δεν γνωρίζετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ. Ο Άρης και ο Κρόνος είναι δύο πλανήτες οι οποίοι από τη φύση τους έχουν διαφορετικά αιτήματα και τρόπο λειτουργίας. Ο Άρης συμβολίζει τη δράση, την αμεσότητα, την εμπλοκή στη μάχη και την ανάληψη πρωτοβουλιών, ενώ ο Κρόνος συμβολίζει τη δομή, την πειθαρχία, τα όρια και την αυτοσυγκράτηση. Ο Άρης με λίγα λόγια είναι το γκάζι, ενώ ο Κρόνος είναι το φρένο. Ωστόσο, όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιούνται σε μια αρμονική όψη όπως αυτή του τριγώνου, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, θα συνεργαστούν και θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να κατακτήσουμε τους στόχους μας και να πάρουμε αποφάσεις που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή.

Σκληρή δουλειά και προσήλωση στον στόχο
Τώρα στο επίκεντρο βρίσκονται οι φιλοδοξίες μας και διαθέτουμε την επιμονή, την υπομονή και την αφοσίωση για να τις εκπληρώσουμε και να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Η ψυχαγωγία, οι απολαύσεις και η διασκέδαση έρχονται σε δεύτερη μοίρα, αλλά αυτό δεν μας δυσαρεστεί. Είμαστε τόσο προσηλωμένοι στον στόχο μας που δύσκολα θα τα παρατήσουμε και ακόμα πιο δύσκολα θα επιτρέψουμε σε κάποιον να μας αποθαρρύνει. Είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε εις πέρας τις υποχρεώσεις μας και δεν θα διστάσουμε να αναλάβουμε ευθύνες. Τα βήματα μας είναι αργά, σταθερά και προσεκτικά μελετημένα και δεν θα οδηγηθούμε σε παρορμητικές και επιπόλαιες κινήσεις. Είναι λοιπόν η ιδανική ευκαιρία για να βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδια μας ή για να ολοκληρώσουμε κάτι το οποίο χρειάζεται σκληρή δουλειά και λεπτούς χειρισμούς. Να θυμάστε ότι αυτή η όψη θα επιβραβεύσει τους κόπους σας, αφού τώρα θα δείτε τα πρακτικά αποτελέσματα των προσπαθειών σας και θα έχετε την υποστήριξη και τη βοήθεια σημαντικών ατόμων ή ακόμα και προσώπων εξουσίας.

Σταθερές σχέσεις, πίστη και αφοσίωση
Η προσωπική μας ζωή θα ευνοηθεί εξίσου από αυτή την όψη, αφού οι σχέσεις τώρα έχουν το στοιχείο της πίστης και της αφοσίωσης. Ταυτόχρονα, η ερωτική διάθεση θα είναι στα ύψη και οι επιδόσεις στο σεξουαλικό κομμάτι θα απογειώσουν τις σχέσεις μας και θα μας κάνουν πολύ ελκυστικούς στο ταίρι μας. Χάρη σε αυτή την όψη θα αντιμετωπίσουμε τις σχέσεις μας με ωριμότητα και σοβαρότητα και θα νιώσουμε την επιθυμία να δεσμευτούμε πιο ουσιαστικά με το άτομο που έχουμε δίπλα μας. Εάν λοιπόν ξεκινήσετε τώρα μια νέα σχέση θα έχει γερές βάσεις και είναι πολύ πιθανό να εξελιχθεί σε κάτι σταθερό και μακροχρόνιο.

Ας πάμε να δούμε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από το τρίγωνο Άρη-Κρόνου και με ποιο τρόπο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η παρουσία του Άρη στο δικό σας ζώδιο σας, σας χαρίζει δυναμισμό, θάρρος και φέρνει σημαντικές εξελίξεις τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Το θετικό τρίγωνο που σχηματίζει τώρα με τον Κρόνο στις 30/03 θα σας ευνοήσει σημαντικά, αφού θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια με αργά και μεθοδευμένα βήματα. Έχετε αυτοπεποίθηση, πατάτε γερά στα πόδια σας και ξέρετε τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε, αλλά και ποια στρατηγική θα πρέπει να ακολουθήσετε. Η όψη αυτή θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμη για εσάς εάν τα σχέδια σας σχετίζονται με το εξωτερικό και δεν αποκλείεται να κάνετε σημαντικούς συμμάχους που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε παρακάτω και να πετύχετε τους στόχους σας. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, μπορεί τώρα να κάνετε αξιόλογες γνωριμίες οι οποίες θα έχουν διάρκεια στον χρόνο, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε πραγματικότητα τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου στις 30/03 θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να αφοσιωθείτε στους στόχους σας και να στρωθείτε στη σκληρή δουλειά. Η όψη αυτή θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και θα νιώσετε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες σας. Τα βήματα που θα ακολουθήσετε θα είναι προσεκτικά μελετημένα και θα μπορέσετε να αναδείξετε τις ικανότητες σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα μεγαλόπνοα σχέδια σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας και να προωθήσετε τη δουλειά σας εκτός συνόρων, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα τα οποία με κάποιο τρόπο θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Θέματα σπουδών ή νομικά ζητήματα θα ευνοηθούν με αυτή την όψη, ενώ αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα έχει πολύ θετική εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου στις 30/03 θα έχει ως επίκεντρο τις σημαντικές σχέσεις της ζωή σας, αλλά και τις επαγγελματικές συνεργασίες σας. Σε προσωπικό επίπεδο θα νιώσετε πιο σίγουροι για τα θέλω και τις επιθυμίες σας και θα αντιμετωπίσετε τη σχέση σας με σοβαρότητα και ωριμότητα. Τώρα μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να δεσμευτείτε και να επενδύσετε σε ένα πρόσωπο που σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα θέσετε πιο γερά θεμέλια στη σχέση σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια με το ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία, η οποία μπορεί αν εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό και μακροχρόνιο. Σε επαγγελματικό επίπεδο είστε αποφασισμένοι να φτάσετε ψηλά και θα ξεπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες με επιμονή και σκληρή δουλειά. Σε όλο αυτό θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας υποστηρίζουν και δεν αποκλείεται να κάνετε νέες συνεργασίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας και να βγάλετε προς τα έξω τη δημιουργική σας πλευρά.

ΙΧΘΥΕΣ
Το τρίγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο στις 30/03 αποτελεί μια εξαιρετική όψη για την ερωτική σας ζωή. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που εκπέμπετε τώρα θα σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς στους γύρω σας και θα μπορέσετε εύκολα να κατακτήσετε εκείνον/η που θέλετε. Ένα φλερτ μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο ουσιαστικό, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας και δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Αναζητάτε σταθερότητα και σχέσεις με διάρκεια στον χρόνο και δεν θα αναλωθείτε σε επιφανειακές καταστάσεις. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά βρίσκεστε μια πολύ δημιουργική φάση, κατά την οποία θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Εάν λοιπόν είχατε στο παρελθόν μια ιδέα ή μια έμπνευση που δεν ξέρατε πώς να την υλοποιήσετε ή να την προωθήσετε, τώρα θα βρείτε τον τρόπο να το κάνετε. Με την όψη αυτή η επιτυχία είναι δεδομένη, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε και να αφοσιωθείτε στους στόχους σας με όλο σας το είναι.

asibiliou.gr