Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, Εκπαιδευτικοί και Μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας μετέβησαν στο Θέατρο Τεχνών Λάρισας, όπου παρακολούθησαν την ενδιαφέρουσα και επίκαιρη παράσταση «Δάφνες & Πικροδάφνες» των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά, σε σκηνοθετική προσέγγιση Ηλία Β. Παπαγιάννη.

Πρόκειται για ένα έργο σταθμό της σύγχρονης νεοελληνικής δραματουργίας, όπου παρουσιάζεται ανάγλυφα η διαμόρφωση της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας του τόπου, μέσα από το λόγο και τη δράση των τεσσάρων ηρώων, οι οποίοι νομίζουν ότι κινούν ή μπορούν να κινήσουν τα νήματα της εξουσίας προς όφελός τους, αλλά, ταυτόχρονα, διαπιστώνουν πως είναι δεμένοι και οι ίδιοι στο πλέγμα των νημάτων αυτών.

Η παράσταση προσέφερε πλούσιο γέλιο, συγκίνηση, αλλά και έντονο προβληματισμό στους παρακολουθούντες και άφησε όμορφες εντυπώσεις σε όλους.

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι Μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε όλους τους συντελεστές, οι οποίοι, παρότι είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος των παραστάσεων, δέχτηκαν να παρουσιάσουν το έργο ειδικά για τη Μαθητική Κοινότητα του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ.