Ανοίγει την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:00, η έκθεση ζωγραφικής και γλυπτών του εικαστικού Κωνσταντίνου Βρέττου στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο – Αίθουσα Τέχνης Τάκης Τλούπας (Ρούσβελτ 59, 2ος όροφος), με τίτλο "Τσακισμένα όνειρα", με την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών Δ. Λαρισαίων.

Ο καλλιτέχνης ευαισθητοποιημένος από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, εκθέτει τις δημιουργίες του, αποτίοντας φόρο τιμής στις ανθρώπινες ψυχές που χάθηκαν τόσο άδικα.

Να σημειωθεί, ότι ενώ ο κ. Βρέττος δεν πουλάει ποτέ τα έργα του, τα συγκεκριμένα θα πωληθούν σε προσιτές τιμές, ώστε τα έσοδα να δοθούν για τις ανάγκες των πολιτών που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία..

Είσοδος ελεύθερη.

Διάρκεια έκθεσης από 19/9-10/10/2023

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από 10:00-13:00 και 18:00-21:00, το

Σάββατο 10:00-13:00, την Κυριακή κλειστά.

Ο καλλιτέχνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Παππάδες Εύβοιας.

Για μια μεγάλη περίοδο της ζωής του έζησε στη Λάρισα. Σήμερα, έχει επιστρέψει στους Παππάδες.

Έχει εκθέσει έργα του στην «Fontainebleau» στο Παρίσι και στη Λάρισα είχε δημιουργήσει μόνιμο εικαστικό χώρο όπου επί τριετία τουλάχιστον, φιλοξενούσε έργα δικά του και φίλων του.

Πριν από λίγους μήνες, έκανε αίσθηση υπαίθρια έκθεση ξύλινων γλυπτών του, με πρώτη ύλη από το καμένο δάσος της Εύβοιας, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων στον αύλειο χώρο του Μύλου του Παππά.