Στο πλαίσιο της απονομής οικονομικών ενισχύσεων από το «ΔΕΛΗΧΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΕΛΗΧΑ» η οποία λαμβάνει χώρα το Δεκέμβριο εκάστου έτους:

Παρακαλούνται:

• όσοι μαθητές (ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΑΜΑΣΙΟΥ) Γενικού Λυκείου ή ΕΠΑΛ & Γυμνασίου, ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ κατά το σχολικό έτος 2023-2024 να προσκομίσουν την αναλυτική βαθμολογία (εναλλακτικά να αποστείλουν την αναλυτική βαθμολογία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) στη διεύθυνση delixeio@gmail.com),

• ή είναι επιτυχόντες-εισαχθέντες σε ΑΕΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΣΧΟΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ κ.λ.π. το 2024 (ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ) να προσκομίσουν τη βεβαίωση εγγραφής στη σχολή εισαγωγής τους,

• καθώς επίσης και οι γονείς που έχουν αποκτήσει 3ο & 4ο παιδί κατά το έτος 2024, ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΑΜΑΣΙΟΥ, να προσκομίσουν Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας, έως την Παρασκευή 18/10/2024 στο Δημαρχείο Τυρνάβου.

Τηλ. επικοινωνίας: 2492350126. Αικατερίνη Σκρίμπα

*Σας γνωρίζουμε ότι τα στοιχεία που θα μας αποστείλετε θα χρησιμοποιηθούν προς επεξεργασία για την απονομή οικονομικών ενισχύσεων από το «ΔΕΛΗΧΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ &ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΕΛΗΧΑ» σύμφωνα με τη θέληση του δωρητή του ανωτέρου Ιδρύματος και μόνο.

*Η κατάθεση-αποστολή των προσωπικών σας στοιχείων, τυγχάνει ταυτόχρονα & συγκατάθεση-αποδοχή από μέρους σας, της επικοινωνίας των προσωπικών σας στοιχείων την ημέρα της απονομής. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να το δηλώσετε εκ των προτέρων.