Τα μέλη του ΔΣ και της ΕΕ του ΠΟΚΕΛ – Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας επισκέφθηκαν την έκθεση φωτογραφίας των Λαρισαίων φωτορεπόρτερ για τον «Daniel», στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λαρισαίων, στην αίθουσα «Τάκης Τλούπας».

Οι Λαρισαίοι φωτορεπόρτερ κάλυψαν την καταστροφή, που έγινε στην περιοχή έναν χρόνο πριν και διοργάνωσαν φωτογραφική έκθεση, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων.

Οι Λαρισαίοι φωτορεπόρτερ, για πολλές ημέρες, βρέθηκαν στην 1η γραμμή των γεγονότων και κατέγραψαν αυτή τη μεγάλη καταστροφή. Οι εικόνες τους ξεπέρασαν τα όρια της Θεσσαλίας, «ταξίδεψαν» σε όλο τον κόσμο και είναι πλέον ιστορικής σημασίας.

Συμμετείχαν με φωτογραφίες τους οι: Θανάσης Καλιακούδας, Δημήτρης Καστανάρας, Βαγγέλης Κουσιώρας, Γιώργος Κυδώνας, Κώστας Μάντζιαρης, Βασίλης Ντάμπλης, Αποστόλης Ντόμαλης, Θάνος Παλούκας και Κώστας Τσιάρας.

Σκοπός τους ήταν, εκτός από την απλή προβολή εικόνων, να βάλουν κι ένα λιθαράκι ώστε τα συναισθήματα πόνου και θλίψης, να μετατραπούν σε μνήμη και γνώση, αλλά και να βοηθήσουν οι αρμόδιοι φορείς όσους πληγέντες αντιμετωπίζουν προβλήματα ακόμη και σήμερα.