Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας μήνας από την αποφράδα εκείνη ημέρα, 17 Σεπτεμβρίου, όποτε ένας 69χρονος Βολιώτης δεχόταν επίσκεψη με ψαροντούφεκο από τον ίδιο του τον γιο και τραυματιζόταν σοβαρά, αφού το αιχμηρό αντικείμενο διαπέρασε το κρανίο του και χρειάστηκε να παρέμβει η πυροσβεστική και στη συνέχεια να υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, για να απομακρυνθεί το ψαροντούφεκο.

Έκτοτε ο 69χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ τραγική ειρωνεία δεν έχει μάθει για το άδοξο τέλος που είχε ο 40χρονος γιος του, ο οποίος δύο μέρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός.

Εχοντας συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει αποφάσισε να δώσει τραγικό τέλος στη ζωή του. Μετέβη στη θαλάσσια περιοχή των Πευκακίων, πήδηξε στη θάλασσα και πνίγηκε, ρίχνοντας έτσι αυλαία σε ένα οικογενειακό δράμα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σε επικοινωνία που είχε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ με το υγειονομικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στη Λάρισα, όπου νοσηλεύεται, ενημερώθηκε πως ο 69χρονος παραμένει διασωληνωμένος σε καταστολή, η κατάσταση είναι κρίσιμη αλλά σταθερή.

Ενθαρρυντικό επίσης είναι το γεγονός ότι δεν καταγράφεται περαιτέρω επιβάρυνση του οργανισμού του τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, με τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι πως τελικά θα μπορέσει να βγει νικητής από αυτή τη σκληρή δοκιμασία.

Ο άτυχος πατέρας φέρει διαμπερές τραύμα στο κεφάλι και στη θωρακική χώρα, καθώς τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν δύο. Πρώτα στο στήθος και στη συνέχεια στο κεφάλι.

Βάσω Κυριαζή (Ταχυδρόμος)