Στο ίδιο (όμορφο) έργο θεατές…Γεμάτο το Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας στη Λάρισα, πολύ καλή εμφάνιση από την Εθνική μας ομάδα που νίκησε 10-2 και τη Τουρκία και σημείωσε την τέταρτη επιτυχία της σε ισάριθμους αγώνες στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κορασίδων (Κ16).

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία, καθώς από το ξεκίνημα η Εθνική μας πήρε διαφορά στο σκορ, που σταδιακά αυξήθηκε και έφτασε ακόμα και στα εννέα γκολ.

Κορυφαία σκόρερ με τέσσερα τέρματα αναδείχθηκε η Αριάδνη Παντελία Καραμπέτσου που δήλωσε ότι «Εμείς μπήκαμε στη πισίνα συγκεντρωμένες από το ξεκίνημα. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του δυσκολία. Εμείς πρέπει κάθε παιχνίδι να το αντιμετωπίζουμε με το συγκεκριμένο τρόπο και να δείχνουμε την ανάλογη προσοχή που χρειάζεται.

Εμείς το σημερινό αγώνα τον κάναμε να φαίνεται εύκολος, στην αρχή δεν ήταν. Έπρεπε να μπούμε μέσα δυναμικά, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όπως και σε κάθε άλλο. Το βραδινό παιχνίδι θεωρητικά είναι το πιο σημαντικό μέχρι τώρα, και πρέπει να βγούμε πρώτες στον όμιλο για να διεκδικήσουμε θέση στην τετράδα».

Εξάλεπτα: 5-1, 1-0, 3-0, 1-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Τσόκας): Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη 2, Κοβάτσεβιτς, Φουράκη, Δρακωτού 1, Πιοβάν 2, Κανελλοπούλου, Μπέτα, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Κλαψιανού 1, Καραμπέτσου 4, Μπεκρή.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Πεχλιβάνογλου 1, Γκιουρελί 1.

Διαιτητές: Ναβάρα (Ιταλία), Κόντεκ (Κροατία).

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/08/22

17:00 Ιταλία-Ελβετία

18:15 Ισραήλ-Κροατία

19:30 ΕΛΛΑΔΑ-Ιαπωνία