Ο Καθηγητής Χειρουργικής, Γενικός Χειρουργός Δημήτριος Ζαχαρούλης, μιλά για τα πλεονεκτήματα της ρομποτικής χειρουργικής με το σύστημα Versius στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Με υψηλή ευκρίνεια, ακρίβεια στις κινήσεις και ελάχιστες τομές, το Versius εξασφαλίζει γρήγορο χειρουργικό χρόνο και βέλτιστα αποτελέσματα σε επεμβάσεις γενικής χειρουργικής.

Παθήσεις του οισοφάγου, του στομάχου, του ύπατος και του παχέος εντέρου πλέον αντιμετωπίζονται με απόλυτη ακρίβεια, μειώνοντας την παραμονή των ασθενών στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, o κ. Ζαχαρούλης επισημαίνει τα εξής:

«Η ρομποτική χειρουργική έρχεται να καλύψει ένα πάρα πολύ μεγάλο κενό που άφηνε μέχρι τώρα η λαπαροσκοπική και ανοιχτή χειρουργική.

Η μεγάλη της ευκρίνεια, η ακρίβεια στις κινήσεις, οι ελάχιστες τομές, ο γρήγορος χειρουργικός χρόνος αποτελούν πλεονεκτήματα που εξασφαλίζουν στον ασθενή μια μικρή παραμονή στο νοσοκομείο και το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση της γενικής χειρουργικής.

Παθήσεις του οισοφάγου, του στομάχου, του ύπατος, του παχέος εντέρου, μπορούν να διενεργηθούν πια με πολύ μεγάλη ακρίβεια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που έχουμε στη διάθεσή μας μέσω του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας το σύστημα Versius, το τελευταίο ρομποτικό σύστημα με το οποίο μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους ασθενείς μας».