Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από το ζώδιο του Υδροχόου και ο Ήλιος βρίσκεται στην ίδια μοίρα με τον Άρη. Αυτός είναι ένας πλανητικός συνδυασμός ο οποίος δίνει έντονη δυναμική και είναι στο χέρι σας πως θα χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια προς όφελός σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, καινούργιες επεκτατικές συνδέσεις μπορούν να δημιουργηθούν σήμερα με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας δώσουν νέες ιδέες και γνώση. Ομάδες ανθρώπων θα λειτουργήσουν ευνοϊκά και μέσα από συζητήσεις έρχονται νέες ιδέες και λύσεις.

Για τους Ταύρους, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα αυξάνουν την πίστη στις ικανότητές σας, κάτι πολύ χρήσιμο ειδικά σε επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν αυτή την περίοδο. Η εμπειρία που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα θα είναι πολύ χρήσιμη και βοηθητική.

Για τους Διδύμους, νομικές υποθέσεις, σπουδές και οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό άμεσα ή έμμεσα ευνοείται σήμερα. Μέσα από μια πανοραμική εικόνα κερδίζετε καλύτερη κατανόηση σε κάτι που ψάχνετε αυτή τη περίοδο.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προσπαθήσετε να είστε εντός προγράμματος ή να κρατήσετε την ματιά στο στόχο σας ενεργή. Εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε από ανάγκες άλλων ανθρώπων και να αφήσετε μια δική σας επιθυμία στην άκρη.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να δείτε ξανά κάτι το οποίο έχει μείνει εκκρεμότητα και να το διευθετήσετε με επιτυχία. Δώστε χώρο στη χαρά, το παιχνίδισμα, τον πειραματισμό και οτιδήποτε μπορεί να σας αναζωογονήσει.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να δράσετε αποτελεσματικά σε οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας. Η προσπάθεια να αποφορτίζετε το φόρτο της εργασίας σας αποδίδει και σήμερα θα βρεθεί χρόνος να ασχοληθείτε με κάτι που σας γεμίζει χαρά.

Για τους Ζυγούς, η προσωπική σας απόλαυση έρχεται στην πρώτη γραμμή σήμερα ακόμη και αν η ξεκούραση είναι για εσάς αυτή την στιγμή πολυτέλεια. Φροντίστε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο.

Για τους Σκορπιούς, η οικειότητα και η εμπιστοσύνη είναι τα κλειδιά της ημέρας. Εάν βρείτε πρόσφορο έδαφος μπορείτε να προχωρήσετε. Επίσης θέματα σπιτιού μπορούν να διευθετηθούν εάν τους δώσετε προτεραιότητα.

Για τους Τοξότες, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε μια καινούργια προοπτική σε κάτι που ήδη ασχολείστε. Μια νέα δυνατότητα σας βοηθά να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά.

Για τους Αιγόκερους, οικονομικά ζητήματα φαίνεται πως μπαίνουν σε προτεραιότητα σήμερα. Μια σειρά από προσωπικές αξίες σας βοηθούν στους επαγγελματικούς στόχους σας και ο αυτό-σεβασμός θα πρέπει να είναι μία από αυτές.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα αρκεί να αποφασίσετε να καθαρίσετε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις. Νέες και φρέσκες ιδέες έρχονται υποστηρικτικά.

Για τους Ιχθύες, αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές έχει η σημερινή ημέρα για εσάς. Μια διαδικασία πολύ χρήσιμη για το επόμενο βήμα που προγραμματίζετε να κάνετε.