Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι 9 Νοεμβρίου θα μας βοηθήσει να επιλέξουμε εμείς προς ποια κατεύθυνση θα οδηγήσουμε τις σκέψεις μας ή πώς θα εκφράσουμε τις βαθύτερές μας επιθυμίες, χωρίς να μας αποπροσανατολίζουν άλλοι άνθρωποι ή οι καταστάσεις γενικότερα γύρω μας. Θα μας βοηθήσει μέσα από αποφασιστικές, καθοριστικές και σύντομες επικοινωνιακές διαδικασίες να βάζουμε σε εφαρμογή σχέδια, να κάνουμε την κατάλληλη οργάνωση σκεπτόμενοι όλα τα πιθανά σενάρια και να προετοιμαζόμαστε σωστά και κατά περίπτωση. Δεν θα είναι μια εύκολη περίοδος λόγω της σφοδρότητας που χρωματίζει το συγκεκριμένο ζώδιο τις σκέψεις μας και τις συζητήσεις με τους ανθρώπους γύρω μας ωστόσο εν μέσω των εκλείψεων θα είναι πολύ βοηθητικός ο Ερμής στον Σκορπιό ώστε να μπορέσουμε να παραμείνουμε σταθερά στην πορεία της επιλογής μας. Ο Ερμής στο συγκεκριμένο ζώδιο ρίχνει φως σε ότι υπάρχει κάτω από την επιφάνεια. Μια δημιουργική διαδικασία ώστε να γνωρίσουμε ακόμη περισσότερο τον εαυτό μας και το τί πραγματικά προσδοκάμε μέσα από τις σκέψεις και τις δράσεις μας. Να ανακαλύψουμε πού πραγματικά στεκόμαστε αυτή τη στιγμή, πόσο γειωμένοι είμαστε και ποία είναι η δυναμική μας στο σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού σας επηρεάζει σε πολύ προσωπικά ζητήματα, φέρνοντας πολλές σκέψεις αλλά και λύσεις σε αυτόν τον τομέα. Μέχρι 9 Νοεμβρίου ένα είδος «εκπαίδευσης» θα λάβει χώρα ώστε να αρματωθείτε με τα κατάλληλα εφόδια ώστε να μπορείτε να φέρνετε εις πέρας οτιδήποτε θελήσετε ανεξάρτητα τα εμπόδια. Προσοχή στη σχέση σας με συγγενείς.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής μέχρι 9 Νοεμβρίου θα κινείται απέναντι από το ζώδιο σας δρώντας με δύο τρόπους. Ο ένας είναι να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από περιττά βάρη κυρίως στον τομέα των σχέσεων ή/και των συνεργασιών. Ο άλλος είναι να σας βοηθήσει να ενεργοποιηθείτε προς τους προσωπικούς σας στόχους με κέντρο κυρίως στην εικόνα και προβολή μας μέσα από τις δεξιότητές σας.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής στον Σκορπιό μέχρι 9 Νοεμβρίου θα φέρει ευκαιρίες, μέσα από βαθιά σκέψη, να συμφιλιωθείτε με καταστάσεις του παρελθόντος, ώστε να μπορέσετε με θάρρος να προχωρήσετε μπροστά. Περιττά βάρη στους ώμους σας μπορούν να απομακρυνθούν με τις δράσεις σας και να πάρετε χαρά από νέες δραστηριότητες στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία.

Για τους Καρκίνους, προσωπικές αλλαγές σας βοηθά ο Ερμής στον Σκορπιό να κάνετε μέχρι 9 Νοεμβρίου.  Είναι μια ευνοϊκή θέση για εσάς και μπορείτε να στοχεύσετε μακρυά αρκεί να υπάρχει δημιουργικός ή/και καλλιτεχνικός στόχος. Σε ερωτικό επίσης επίπεδο θα είναι βοηθητική η συγκεκριμένη θέση του Ερμή, φέρνοντας νέους ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας.

Για τους Λέοντες, οποιοσδήποτε πλανήτης περνά από το ζώδιο του Σκορπιού φέρνει προκλήσεις σε εσάς και με τον Ερμή στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι 9 Νοεμβρίου είναι σίγουρο πως δεν θα λείψουν. Ωστόσο, θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής που έχουν μείνει πίσω θα μπορέσετε να τα τακτοποιήσετε με σθένος και επιμονή.

Για τους Παρθένους, με τον Ερμή στον Σκορπιό μέχρι 9 Νοεμβρίου θα μπορείτε να κάνετε περισσότερο καθοριστικές, αληθινές και στοχευμένες συζητήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους. Αυτό είναι κάτι που το εκτιμάτε ιδιαιτέρως μιας και η ανάγκη για επικοινωνία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις αποφάσεις και δράσεις σας. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας.

Για τους Ζυγούς, πολύ καιρό τώρα ο Ερμής στο ζώδιο σας, σας έβαλε στην διαδικασία να αμφιταλαντευτείτε για πολλά και ποικίλα πράγματα. Τώρα με το πέρασμά του στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι 9 Νοεμβρίου όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα και θα μπορέσετε να προσανατολιστείτε καλύτερα προς τον στόχο σας και ότι μπορεί να σας φέρει υλική ή συναισθηματική ασφάλεια.

Για τους Σκορπιούς, ποία θα πρέπει να είναι τα επόμενά σας βήματα θα σας βοηθήσει ο Ερμής στο ζώδιό σας μέχρι 9 Νοεμβρίου και τίποτα δεν θα μπορεί να σας σταματήσει σε ότι θα έχετε αποφασίσει. Ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή η ικανότητά σας να μπορείτε να αντιληφθείτε τί κρύβεται πίσω από τις λέξεις και τα μηνύματα που ακούτε θα είναι λύτρωση την στιγμή που θα παίρνετε τις αποφάσεις σας.

Για τους Τοξότες, με τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού δεν αναμένουμε μια εύκολη περίοδο αν συνδέσουμε και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα. Για εσάς η διαδικασία της σκέψης μπορεί να μην είναι η πρώτη αντίδραση την στιγμή που σας έρχονται οι εμπνεύσεις και θέλετε να δράσετε άμεσα, αλλά μέχρι 9 Νοεμβρίου θα δείτε πόσο χρήσιμο θα είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφουγκράζεστε την στιγμή πριν την τελική απόφαση ή δράση.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο αποτελεσματική οδό και τον πιο σύντομο δρόμο προς τον στόχο σας. Μέχρι 9 Νοεμβρίου αν εμπιστευτείτε την ροή, τα μηνύματά σας θα γίνουν πιο εύκολα αποδεκτά και θα μπορέσετε σε κοινωνικό επίπεδο, να κάνετε καλύτερες, πιο ουσιαστικές και αληθινές συνδέσεις.

Για τους Υδροχόους, αν και η θέση του Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να σας βάλει σε περισσότερες σκέψεις από όσες έχετε αυτή τη στιγμή θα είναι πιο ουσιαστικές και καλύτερα στοχευμένες. Μέχρι 9 Νοεμβρίου επαγγελματικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια ώστε μέσα από οριοθετημένες συζητήσεις να μπορέσετε να φέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Για τους Ιχθύες, σκέψεις φέρνει ο Ερμής στο Σκορπιό αλλά θα είναι περισσότερο ξεκάθαρες και επεκτατικές. Θα πρέπει μέχρι 9 Νοεμβρίου να εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας και να είστε ανοιχτή/ός σε ότι νέο προκύψει μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα. Καταστάσεις που σχετίζονται με τον εξωτερικό ή σπουδές μπορούν να προχωρήσουν.