Η Σελήνη περνά από το ζώδιο του Ζυγού και ο Άρης βρίσκεται σε κενό πορείας λίγο πριν περάσει στο επόμενο ζώδιο, τον Αιγόκερω. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρο σήμερα οπότε δώστε χώρο σε σημαντικά ζητήματα έως αύριο το μεσημέρι. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα ενδέχεται ένα επαγγελματικό ή προσωπικό ζήτημα να σας απασχολήσει και να δώσετε την ενέργεια και τη δυναμική σας. Καλό θα είναι να κάνετε ότι μπορείτε από μέρους σας χωρίς να πιέσετε τις καταστάσεις ή τους ανθρώπους γύρω σας.

Για τους Ταύρους, μια καθημερινή κατάσταση μπορεί να σας πιέζει σήμερα ή να μην έχετε όρεξη να ασχοληθείτε. Σεβαστείτε την ανάγκη και τις επιθυμίες σας και δώστε την ενέργειά σας μόνο σε ότι μπορεί να σας δώσει χαρά και να σας χαλαρώσει.

Για τους Διδύμους, σήμερα ενδέχεται να μην μπορείτε να προχωρήσετε τα πράγματα όπως τα έχετε προγραμματίσει. Δεν χρειάζεται να απογοητευτείτε αλλά ούτε και να πιέσετε τα πράγματα. Είναι σίγουρο πως υπάρχουν πολλά άλλα με τα οποία μπορείτε να ασχοληθείτε και μπορούν να σας ξεκουράσουν ψυχικά.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις, συνεργασίες και γενικότερα συνδέσεις μπορεί να σας προβληματίσουν σήμερα. Καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς πολλές παρεμβάσεις, συζητήσεις ή παρορμητικές κινήσεις.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε μέσα από την επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον σας να βρείτε λύσεις σε τρέχοντα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Αφήστε τις συζητήσεις να εξελιχθούν ακόμη και αν έχετε αντιρρήσεις. Θα μπορέσετε να εκτιμήσετε τα πράγματα από αύριο και μετά με την ησυχία σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα έχετε την εύνοια να εστιάσετε σε πράγματα τα οποία σας δίνουν συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Η εξοικονόμηση ενέργειας, χρόνου και χρήματος θα πρέπει να είναι ο κεντρικός πυρήνας στις συζητήσεις και στις δράσεις που θα κάνετε σήμερα.

Για τους Ζυγούς, δείτε τα πράγματα πιο ανάλαφρα και εστιάστε σε ότι μπορεί να σας δώσει προσωπική χαρά και ικανοποίηση. Φτιάξτε το πρόγραμμά σας ανάλογα τις δικές επιθυμίες. Άλλοι άνθρωποι ενδέχεται να σας ακολουθήσουν αλλά δεν θα πρέπει να είναι αυτό το κριτήριο σας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προσπαθήστε να φτιάξετε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεκουραστείτε. Η ανασυγκρότηση των σκέψεων και γενικότερα της ψυχικής σας ισορροπίας είναι το μόνο που χρειάζεστε τη σημερινή ημέρα.

Για τους Τοξότες, σήμερα συνδεθείτε με το περιβάλλον σας με όσο πιο δημιουργικό τρόπο μπορείτε. Τα οφέλη της ομαδικής εργασίας είναι πολλά περισσότερα αυτή τη στιγμή από οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε μόνη/ος σας. Βρεθείτε με ανθρώπους που αναπτερώνουν το ηθικό σας.

Για τους Αιγόκερους, σκέψεις έρχονται σχετικά με επανατοποθετήσεις σε ζητήματα που είναι ανοιχτά στο σήμερα της ζωής σας. Καλό είναι σήμερα να ξεκουραστείτε και να βρεθείτε με άτομα τα οποία λειτουργούν υποστηρικτικά και ενθαρρύνουν τους στόχους σας.

Για τους Υδροχόους, η κούραση είναι εμφανής γιαυτό σήμερα προσπαθήστε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ταξιδεύουν και σας ηρεμούν. Οτιδήποτε έχει γίνει πια μονότονο στην καθημερινότητά σας δίνεται η ευκαιρία να το αντιληφθείτε και να προγραμματίσετε απαραίτητες αλλαγές από αύριο και μετά.

Για τους Ιχθύες, σήμερα βρείτε χρόνο για εσάς και ξεκουραστείτε σωματικά αλλά και ψυχικά. Η ανάγκη για ηρεμία, μια αγκαλιά που θα σας γαληνέψει και μια όμορφη συζήτηση και συντροφιά θα οδηγήσει τα βήματά σας.