Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού απέναντι από τον Δία και τον Ουρανό σήμερα φέρνουν στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθήματα και προσωπικές ανάγκες. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με ότι νιώθετε και οι δράσεις σας να γίνονται αφού έχετε μελετήσει αντικειμενικά όλα τα δεδομένα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για πολλές δράσεις ειδικά αν αφορούν οικονομικά ζητήματα ή νιώθετε κόπωση. Λειτουργήστε εκ του ασφαλούς και δώστε αρκετό χώρο σε ότι κινητοποιείται μπροστά σας ή μέσα σας. Ξεκουραστείτε εκμεταλλευόμενη/ος την ημέρα αργίας.

Για τους Ταύρους, οι πλανητικές ενέργειες σήμερα ενδέχεται να φέρουν στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις ή/και συνεργασίες. Καλό θα είναι να λειτουργήσετε με φειδώ και να σκεφτείτε πολύ καλά πως θέλετε πραγματικά να κινηθείτε.

Για τους Διδύμους, η ώθηση που σας δίνει αυτή τη στιγμή ο Άρης στον Αιγόκερω συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα είναι μεγάλη αλλά δεν είναι κατάλληλη ημέρα για πολλές δράσεις. Μείνετε σε μια πορεία την οποία γνωρίζετε καλά και σας παρέχει ασφάλεια.

Για τους Καρκίνους, η αίσθηση πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν μπορεί να σας απογοητεύσει σήμερα. Μην αποθαρρύνεστε αλλά μην πιέσετε και τις καταστάσεις σήμερα. Υπάρχει έντονη αμφιθυμία αυτή τη στιγμή οπότε μπορεί αντικειμενικά να μην μπορείτε να φέρετε τα αποτελέσματα που προσδοκάτε.

Για τους Λέοντες, προσωπικά σας ζητήματα ή καταστάσεις στο σπίτι και την εργασία ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα. Αποφύγετε οτιδήποτε δεν γνωρίζετε καλά ή νιώθετε πως δεν θα καταφέρετε να βγάλετε άκρη.

Για τους Παρθένους, σήμερα λειτουργήστε με αυτονομία όσο δύσκολο και αν είναι αυτό. Διάφορες καταστάσεις θα μπορούσαν να σας απογοητεύουν ή να σας αποθαρρύνουν γιαυτό λειτουργείστε εκ του ασφαλούς εκεί που είναι εφικτό.

Για τους Ζυγούς, έντονη αίσθηση ανασφάλειας μπορεί να προκύψει σήμερα είτε λόγω εξωτερικών γεγονότων είτε λόγω κινητοποιήσεων δικών σας φραγμών. Όποιο και αν είναι το ερέθισμα, μην απογοητευτείτε. Λειτουργήστε με ηρεμία και σταθερότητα και αφήστε σημαντικές ενέργειες για αύριο ή μία άλλη στιγμή.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα σας επηρεάζουν έντονα από χτες το μεσημέρι γιαυτό λειτουργήστε με ασφάλεια κάνοντας μόνο σταθερά βήματα. Οι αποσπάσεις ενδέχεται να είναι πολλές αλλά εσείς γνωρίζετε πώς να τις αποφύγετε. Η διαίσθησή σας αρωγός στα βήματά σας.

Για τους Τοξότες, δύσκολη ημέρα για δράσεις και επαφές η σημερινή γιαυτό κινηθείτε εκ του ασφαλούς. Ασχοληθείτε μόνο με τα τρέχοντα και αφήστε σημαντικές ενέργειες για μία άλλη στιγμή. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο ποιοτικής ξεκούρασης.

Για τους Αιγόκερους, ο Άρης περνά από το ζώδιό σας κάτι που σας γεμίζει με θάρρος αλλά και φόβο παράλληλα. Σήμερα καλό θα είναι να κινηθείτε με ασφάλεια αποφεύγοντας πολλές επαφές και βαθυστόχαστες συζητήσεις με άλλα άτομα.

Για τους Υδροχόους, δύσκολη ημέρα η σημερινή για ενέργειες οι οποίες αφορούν (και) άλλους ανθρώπους. Κινηθείτε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε και δώστε χώρο σε ότι δεν γνωρίζετε καλά ή νιώθετε αμφιθυμία.

Για τους Ιχθύες, σήμερα αφιερώστε χρόνο σε πράγματα και καταστάσεις που σας ηρεμούν και σας ταξιδεύουν. Είναι σημαντικό να είστε ήρεμη/ος ακόμη και αν χρειαστεί να αποσυρθείτε για λίγο στο δικό σας κόσμο.