Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου από χτες σας ζητά να έρθετε σε επαφή με την συναισθηματική τροφή που λαμβάνετε αυτή τη περίοδο στη ζωή σας. Η θετική της σχέση με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μια σειρά τα συναισθήματά σας, ωστόσο λόγω του Άρη σε κενό πορείας καλό θα είναι να δώσετε ενέργεια σε σημαντικά πράγματα από αύριο το πρωί και μετά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr  


Για τους Κριούς, ένα καθημερινό ζήτημα που αφορά την καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία θα χρειαστεί την ενέργειά σας αυτή τη στιγμή. Είστε περισσότερο επιρρεπής σε λάθη λόγω παρορμητισμού οπότε καλό θα είναι να προχωρήσετε με προσοχή.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας δώσει νέες ιδέες σχετικά με θέματα που έχετε στο μυαλό σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε πράγματα που σας χαροποιούν αρκεί να μην φύγετε εκτός ορίων ή παρασυρθείτε από ενέργειες και ανάγκες άλλων.

Για τους Διδύμους, κρατήστε την αυτοπεποίθησή σας ψηλά και εστιάστε την ενέργειά σας σε πράγματα τα οποία βοηθούν αυτή την διαδικασία. Μην αφήσετε τις καταστάσεις γύρω σας να σας επηρεάζουν περισσότερο από όσο – αντικειμενικά – πρέπει.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για εσάς αν αφήσετε την διαίσθησή σας να οδηγεί τα βήματά σας. Είτε έρχονται δημιουργικές εμπνεύσεις είτε άνθρωποι κοντά σας, ακολουθήστε αυτό που λέει η δική σας καρδιά.

Για τους Λέοντες, μπορεί η διάθεσή σας να μην είναι η κατάλληλη για δράσεις εξωτερικού περιεχομένου αυτή τη στιγμή. Ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν αξία για εσάς και όπου νιώσετε πως οι άμυνες κινητοποιούνται καλύτερα να το αφήσετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας αρκεί να κινηθείτε περισσότερο με αυτονομία. Η ευελιξία θα είναι αρωγός τη στιγμή που θα καταλάβετε πως καλό θα είναι να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και τα ταλέντα σας.

Για τους Ζυγούς, ένα επαγγελματικό ή γενικότερα εργασιακό θέμα μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο από το πρόγραμμά σας σήμερα. Μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας απομακρύνουν από τον αντικειμενικό σας στόχο.

Για τους Σκορπιούς, φίλοι και ομάδες ανθρώπων μπορεί να λειτουργήσουν υποστηρικτικά από χτες το μεσημέρι δίνοντας την βοήθειά τους σε πρακτικό επίπεδο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να επικοινωνήσετε με άτομα τα οποία έχετε κοινό στόχο ή όραμα.

Για τους Τοξότες, σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες εμπεριέχουν συναισθηματική σύνδεση και εμπλοκή αν δεν είστε έτοιμη/ος να έρθετε αντιμέτωπη/ος. Προστατευτείτε από καταστάσεις οι οποίες μπορεί να σας φορτίσουν.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορεί να ακούσετε διάφορες σκέψεις και ιδέες από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Είστε σε καλή φάση ώστε να μπορέσετε να αξιολογήσετε αυτές τις πληροφορίες κρατώντας εκείνες που είναι πραγματικά χρήσιμες.

Για τους Υδροχόους, σήμερα προχωρήστε βήμα βήμα το πρόγραμμά σας γιατί ο κίνδυνος να κάνετε λάθη παραμονεύει. Σταθείτε στην αντικειμενική εικόνα μιας κατάστασης αφήνοντας στην άκρη ότι μπορεί να σας ενοχλήσει ή αγχώσει για κάποιον λόγο.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να τραφείτε συναισθηματικά και να νιώσετε ασφαλής οδηγεί τα βήματά σας αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός από πού ζητάτε την φροντίδα και θαλπωρή. Αξιολογήστε σωστά τα δεδομένα που έχετε και μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας.