Αποφύγετε σημαντικές ενέργειες μεταξύ 11μιση πμ και 1μιση μμ λόγω της Σελήνης σε κενό πορείας. Το πέρασμά της στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει νέες ιδέες και σκέψεις οι οποίες θα μπορούσαν να ξεμπλοκάρουν ένα ζήτημα που σας απασχολεί ή/και να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά κάτι που θέλετε να πετύχετε αυτή τη στιγμή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα εστιάζετε σε κοινωνικά και εργασιακά θέματα. Οι αμφιβολίες μπορεί να είναι υπαρκτές και θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε πλεύση εάν αυτό είναι το καλύτερο για εσάς αυτή την στιγμή.

Για τους Ταύρους, παρόλο τα εμπόδια διανύετε μια καλή περίοδο με έντονη κινητικότητα και πολλές ιδέες. Σήμερα καλό θα ήταν να μην φορτώσετε το πρόγραμμά σας.

Για τους Διδύμους, η αλληλεγγύη και η σύνδεση για έναν κοινό στόχο θα είναι τα κύρια συστατικά σήμερα. Βοηθήστε με όποιον τρόπο μπορείτε τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Για τους Καρκίνους, αντίθετα κομμάτια του εαυτού σας δίνεται η ευκαιρία να μπορέσετε να συνθέσετε σήμερα. Η διαίσθησή σας είναι πολύ ενεργή γιαυτό καλό θα ήταν να την αφήσετε να οδηγήσει τα βήματά σας.

Για τους Λέοντες, πολλές σκέψεις κάνετε αυτή την στιγμή σχετικά με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επίπεδο συνεργασίας. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και θα το κάνετε με κάθε κόστος.

Για τους Παρθένους, η μέχρι τώρα εμπειρία σας, σας βοηθά να κάνετε σταθερά βήματα και να προβλέπετε τις κακοτοπιές. Σήμερα ακολουθήστε την διαίσθησή σας.

Για τους Ζυγούς, πολλά πράγματα θέλετε να αλλάξετε τον τελευταίο καιρό και αυτές τις ημέρες γίνεται εντονότερη αυτή η επιθυμία. Οι δυσκολίες μπορεί να υπάρχουν αλλά παρά ταύτα μπορείτε να κάνετε την αλλαγή.

Για τους Σκορπιούς, νιώθετε την ανάγκη πως πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό για να προχωρήσετε σε κάτι που θέλετε. Ίσως να μην είναι όσο εύκολο θα θέλατε ωστόσο υπάρχει η απαραίτητη ώθηση και δυναμική.

Για τους Τοξότες, οι αμφιβολίες ή η διαφορετική άποψη σε ένα θέμα θα πρέπει να εκφραστεί από μέρους σας σήμερα. Ελάτε σε επαφή με ότι πρεσβεύετε με ειλικρίνεια και θάρρος.

Για τους Αιγόκερους, οι αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε επίπεδο κτήσεων έρχεται στην επιφάνεια. Μην αφήσετε άλλα πράγματα να σας απομακρύνουν από αυτή την κατάσταση που ενεργοποιείται αυτή την στιγμή. Είναι σημαντικό να ξεδιαλύνετε τα πράγματα.

Για τους Υδροχόους, είστε στο επίκεντρο με κάποιον τρόπο τις τελευταίες ημέρες. Προετοιμαστείτε κατάλληλα και αφήστε τις εμπνεύσεις σας να χαράξουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε.

Για τους Ιχθύες, νοητικές ή ψυχικές διεργασίες θα είναι έντονες σήμερα. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς να γίνει αυτή την στιγμή. Θέστε προτεραιότητες.