Αγνοείται από τα ξημερώματα στην περιοχή του Αγιόκαμπου ένας 65χρονος ψαράς. Το Λιμεναρχείο Βόλου ενημερώθηκε σήμερα στις 2 τα ξημερώματα για τον ψαρά που φέρεται να μετέβη με το Ι.Χ.Ε. όχημά του στην περιοχή για να μαζέψει τα δίχτυα. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε σταθμευμένο στο λιμάνι του Αγιοκάπου και το πεντάμετρο σκάφος του έπλεε μόνο του. Να σημειωθεί ότι στην περιοχή έπνεαν δυνατοί άνεμοι 5-6 μποφόρ.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο Βασίλης Ηλιόπουλος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων που συμμετέχει στις έρευνες, «μας είπαν ότι ο ψαράς  βγήκε γύρω στις 10 χθες βράδυ κοντά στην ακτή να μαζέψει δίχτυα, τον έπιασε καιρός.  Βρήκαμε την βαρκούλα από το καίκι και άλλα πράγματα από το σκάφος τους. Τα δίχτυα του είναι στα εξήντα μέτρα από την ακτή αλλά έχει φοβερό κύμα και ψάχνουμε μόνο  το χερσαίο κομμάτι.  Το μόνο σκάφος που είναι μέσα είναι ένα του λιμεναρχείου που ήλθε από Θεσσαλονίκη»

Στις έρευνες συμμετέχουν συνολικά τρεις εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, τέσσερα – πέντε σκάφη του Λιμεναρχείου Βόλου, δύτες, ενώ στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο που ενημερώθηκε από το ΕΚΣΕΔ.

volos.ert.g

*φωτό αρχείου