Την τελευταία τους προπόνηση για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησαν χθες οι παίκτες της ΑΕΛ.

Μετά την επιστροφή από την Αθήνα, όπου την Κυριακή στο τελευταίο φετινό παιχνίδι κέρδισαν με ανατροπή 1-2 τον Αχαρναϊκό και σε συνδυασμό με την ήττα της Κέρκυρας από τον Αγροτικό Αστέρα στέφθηκαν πρωταθλητές, οι «βυσσινί» πήγαν στα Δένδρα για τελευταία φορά φέτος. Εκεί έκαναν χαλάρωση υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ, απόντος όμως του Σάκη Τσιώλη. Στη συνέχεια αποχαιρέτισαν ο ένας τον άλλο και, αφού τους δόθηκαν οι τυπικές «οδηγίες» διατροφής από τους προπονητές, αναχώρησαν με άδεια για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Σε διοικητικό επίπεδο όμως η χρονιά… τώρα αρχίζει. Αφενός υπάρχει η μεγάλη εκκρεμότητα της αδειοδότησης που μπορεί να «δυναμιτίσει» όλη την επιτυχία των παικτών της ΑΕΛ στερώντας τους την συμμετοχή στη Super League. Ωστόσο, η διοίκηση δεν σκέφτεται το αρνητικό σενάριο ξεκινώντας τον σχεδιασμό κανονικά.

Στο πλαίσιο αυτό ο Σάκης Τσιώλης θα έχει σήμερα συνάντηση με τον Αλέξη Κούγια με ατζέντα την μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ. Αρχικά θα τακτοποιηθούν οι ανανεώσεις, που θα είναι πολλές, και στη συνέχεια θα γίνει συζήτηση για τις μεταγραφές, καθώς ο τεχνικός της ΑΕΛ επισημαίνει την ανάγκη για απόκτηση κάποιων έμπειρων παικτών.