Τα δύο φιλικά με την (πολύ ισχυρή) ομάδα του Εθνικού και τα άλλα δύο με τους εφήβους του Παναθηναϊκού και της Ν.Ε.Λ. ήταν (κι άνευ απροόπτου πρόκειται για τα τελευταία, αν δεν βρεθεί αντίπαλος για ακόμη ένα παιχνίδι), τα τεστ εκείνα που πιστοποίησαν πως η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Λ. είναι έτοιμη να «ταράξει τα νερά» στην παρθενική της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ.
Η ομάδα του Γιώργου Ευαγγελού, (που επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του ΝΟΛ, μετά από διακοπή ενός χρόνου), φιλοδοξεί να κάνει μία καλή εμφάνιση στα «σαλόνια» της Α1 πόλο γυναικών και να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή της.
Για τον σκοπό αυτό ενισχύθηκε και με τις δύο ξένες που θα παίξουν με τα χρώματά της φέτος, την 24χρονη αρχηγό της εθνικής Τουρκίας, Κούμπρα Κους, (έπαιζε στην Εστί Σμύρνης) και την 23χρονη Αμερικανίδα Κάρλα Τοκκίνι, που αγωνιζόταν με την ομάδα του Λος Αντζελες στις ΗΠΑ, αλλά και τις αδελφές Μαρία (18 χρ.) και Ναυσικά (22 χρ.) Μπαλάτσα, που αγωνιζόταν στη Ν.Ε. Πατρών.
Οι προαναφερθείσες μαζί με τις Χρυσούλα Καζάνα (18 χρ.), Κατερίνα Κυροδήμου (37 χρ.), Ιωάννα Τουλουμτζίδου (22 χρ.), Βίκη Χασιώτη (17 χρ.), Δέσποινα Μπελέγρη (19 χρ.), Ασημένια Τσιγαρίδα (25 χρ.), Αναστασία Πατούνα (25 χρ.), Χριστίνα Μιγδάνη (19 χρ.), Ελένη Γούλα (28 χρ.), Ιόλη Μπενέκου (24 χρ.), Ρέα Κατσιούλα (15 χρ.) και Ραφαέλα Λαμπρονίκου (14 χρ.). είναι αυτές που απαρτίζουν την γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΛ, η οποία στην παρθενική της εμφάνιση στην Α1 γυναικών θέλει τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου της πόλης.
Αυτό μας λέει και ο τεχνικός της ομάδας, κ. Ευαγγελός που μιλώντας για την εικόνα του ΝΟΛ στα φιλικά ματς, τονίζει πως «ήταν πολύ σημαντικά τεστ, κυρίως γιατί για πρώτη φορά είχαμε όλες τις παίκτριες της ομάδας και μπορέσαμε να δουλέψουμε μαζί. Έχουμε λίγο χρόνο ακόμη, μέχρι την πρεμιέρα της 31/10, θα προσπαθήσουμε για ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι».
Να σημειώσουμε πως στο τιμόνι της επιτροπής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΝΟΛ, είναι ο επικεφαλής των επιτυχιών του τμήματος υδατοσφαίρισης του συλλόγου (είχε την ευθύνη και της ανδρικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας, όταν αυτή αγωνίστηκε για δύο περιόδους, - προ δεκαετίας περίπου, - στην Α1 ανδρών), Δημήτρης Κουρέτας, και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής φροντίζουν να λύνεται κάθε πρόβλημα για τις «νεράιδες» της λαρισινής υδατοσφαίρισης.
Το μόνο που θέλουν τα κορίτσια του ΝΟΛ, είναι να δουν τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να αγκαλιάζει την προσπάθειά τους και να τις στηρίζει, γεμίζοντας το κολυμβητήριο του Αλκαζάρ, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΑΝΟ Γλυφάδας στις 31 του μήνα.