Διαψεύδει πως η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για τον Σωκράτη Φυτανίδη ο Αλέξης Κούγιας. Μιλώντας στο AEL Radio την Τετάρτη, ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» τόνισε πως η ομάδα δεν θα αποκτήσει τον έμπειρο αμυντικό, αλλά εξετάζει άλλες λύσεις. Παράλληλα, αποκάλυψε πως υπάρχει θέμα με το συμβόλαιο του Άλμπι Άλα.

«Ο Φυτανίδης είναι καλός παίκτης. Αλλά όταν ο προπονητής σου δεν παίρνει τον Μόρα δεν μπορείς να πάρεις τον Φυτανίδη. Εξετάστηκε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά δεν είναι ο Φυτανίδης», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε: «Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Άλα καθώς η προηγούμενη ομάδα του υποστήριζε ότι έχει συμβόλαιο μαζί του. Η ομάδα υποστηρίζει πως θα έπρεπε να παίξει μαζί της μέχρι τον Αύγουστο και ο Άλα υποστηρίζει πως έχει τελειώσει το συμβόλαιό του. Επειδή αυτά τα πράγματα είναι περίεργα εμείς δεν έχουμε καταθέσει το συμβόλαιο του Άλα ακόμα. Είμαστε πολύ επιφυλακτικοί στο θέμα αυτό. Αν προκύψει θέμα με τον Άλα, τότε θα κινηθούμε για παίκτη. Έχουμε στόχους.»

«Τα εισιτήρια διαρκείας θα κυκλοφορούν μέχρι και δύο μέρες πριν τη δεύτερη αγωνιστική με τον Αστέρα Τρίπολης.»

Για το γεγονός πως η συνεργασία της ΑΕΛ με την Αστραπή Νέας Πολιτείας δημιούργησε κάποιες αντιδράσεις, είπε:

«Δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτά τα πράγματα. Θα κοιτάξουμε να λύσουμε το θέμα γιατί είναι σοβαρό. Υπάρχει κάποιος πολίτης της πόλης που έχει πρόβλημα με την ΑΕΛ. Εμείς δεν θέλουμε η ΑΕΛ να μπει στα πολιτικά της πόλης, αλλά δε θέλουμε και να μας ενοχλούν. Έψαξα πολύ με ποια ομάδα θα συνεργαστεί η ΑΕΛ. Μας είπε αυτός ο άνθρωπος ότι οι εργασίες που κάνετε εκεί σταματάνε (γιατί κάνουμε κάποιες εργασίες για τα τμήματα υποδομής). Αν είναι αλήθεια αυτό, θα το διασταυρώσω σε λίγο, είναι θέμα.Το θέμα το αντιμετωπίζουμε σωστά και με ηρεμία.»

Σχολίασε επίσης την εμφάνιση του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League. «Εξαιρετική εμφάνιση του Ολυμπιακού αν και πέρασε δύσκολα. Έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και μου άρεσε το στήσιμό του. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Η ΑΕΚ ήταν τραγική.»