Τα σχέδιά της για το νέο ραδιόφωνο που αγόρασε η ΠΑΕ ανέλυσε την Δευτέρα στους δημοσιογράφους ο Αλέξης Κούγιας σε ειδική συνέντευξη Τύπου που διεξήχθη στα γραφεία της ΑΕΛ στην κεντρική πλατεία.

Το νέο ραδιόφωνο θα ονομάζεται «AEL Radio 104,8» και θα εκπέμπει από την συχνότητα του Ok Radio, του αθλητικού ραδιοφώνου που από τις αρχές του νέου έτους έκλεισε. Μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Λιόντος και ο ιδιοκτήτης του Ok Radio Αποστόλης Νταχμίρης, ανακοινώθηκε το όνομα και η ημερομηνία έναρξης του ραδιοφώνου των «βυσσινί».

Η ημέρα που θα ξεκινήσουν οι εκπομπές είναι συμβολική, καθώς θα αρχίσει να εκπέμπει από τις 17 Μαϊου που είναι και η ημερομηνία ίδρυσης της ΑΕΛ πριν από 52 χρόνια.

Όσο για τους δημοσιογράφους και τους παραγωγούς που θα στελεχώσουν τον σταθμό της ΑΕΛ, γίνονται επαφές και θα ακολουθήσουν σύντομα επίσημες ανακοινώσεις, ενώ όσο για τον διευθυντή του AEL Radio δεν αποκλείεται να είναι η δημοσιογράφος Έλενα Οικονόμου, όπως δήλωσε στη συνέντευξη ο Αλέξης Κούγιας.

Όπως έγινε γνωστό επίσης δια στόματος Αλέξη Κούγια, τα στούντιο του νέου ραδιοφώνου θα γίνει προσπάθεια να είναι στο AEL FC ARENA ύστερα από συζητήσεις με τον Κώστα Πηλαδάκη που θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα. Στόχος της διοίκησης των «βυσσινί» είναι όλες οι δομές της ομάδας να βρίσκονται στο υπερσυγχρονο γήπεδο περιλαμβάνοντας μουσείο, μπουτίκ, τα γραφεία και το ραδιόφωνο δίνοντας έτσι μια άλλη πνοή σσε αυτό το εγχείρημα.