“Ο κατήφορος που έχει εισέλθει η χώρα δεν έχει τέλος” ανέφερε η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Έφη Αχτσιόγλου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε σήμερα από τη Λάρισα, κατηγορώντας παράλληλα την Κυβέρνηση ότι στηρίζει την αισχροκέρδεια περισσότερο από έναν χρόνο.

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό από τις μέχρι τώρα επαφές της με φορείς της πόλης η κ. Αχτσιόγλου εστίασε στο ζήτημα της ακρίβειας, που όπως είπε ταλανίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις σήμερα σε όλη τη χώρα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αντι-πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για πλαφόν στη χονδρική τιμή του ρεύματος.

Η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε επίσης “σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων” την υπόθεση των παρακολουθήσεων, επιμένοντας ότι η κυβέρνηση δεν σέβεται τους θεσμούς. “Η Δημοκρατία αυτή την περίοδο πλήττεται βάναυσα από την κυβέρνηση της Ν.Δ. “Το σκάνδαλο των υποκλοπών αποτελεί αρνητική τομή στη συνταγματική λειτουργία του Πολιτεύματος” αποφάνθηκε.

“Ζούμε σε μια εποχή της διεύρυνσης των ανισοτήτων, η οποία οφείλεται και στις επιλογές αυτής της Κυβέρνησης ” δήλωσε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης, καλωσορίζοντας παράλληλα την κ. Αχτσιόγλου.

tinealarissa.gr