Τα παπούτσια της Crocs αποτελούν μία κατηγορία υποδημάτων από μόνα τους. Πρωτοεμφανίστηκαν το 2002 στην αγορά, χωρίς όμως να απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Στόχος της εταιρείας ήταν να φτιάξει παπούτσια θαλάσσης και βάρκας, τα οποία χάρη στην ανθεκτικότητά τους θα ήταν ιδανικά για ναυτικούς. Ο αντιολισθητικός πάτος και η ποιοτική κατασκευή κατέληξαν να εξυπηρετούν πλήθος ανθρώπων ανά τον κόσμο, τόσο για επαγγελματική, όσο και για καθημερινή χρήση. Πρόκειται για ένα επώνυμο προϊόν, το υλικό του οποίου είναι πατέντα της εταιρείας με το όνομα Croslite. Η βάση του υλικού είναι η ρητίνη, με τη νέα έκδοση, τη LiteRide, να προσφέρει ένα ακόμα πιο ελαφρύ, αλλά και μαλακό υλικό που εξασφαλίζει περισσότερη άνεση και καλύτερη εφαρμογή.

Τι προϊόντα Crocs μπορώ να αγοράσω;

Οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους τις κλασικές παντόφλες με τις τρύπες της Crocs, όμως η εταιρεία πλέον έχει λανσάρει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων. Το υλικό βάση είναι το ίδιο, όμως τα σχέδια και οι χρήσεις των υποδημάτων είναι αρκετές περισσότερες. Θα βρείτε πλέον απλές παντόφλες χωρίς τρύπες, ιδανικές για το σπίτι, την αυλή, αλλά και για την παραλία. Crocs ανδρικά και Crocs γυναικεια, αλλά και παιδικά, θα βρείτε σε εντυπωσιακή γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και μοτίβων. Πρόκειται για κομψές παντόφλες, ιδανικές για απλά καλοκαιρινά σύνολα με σορτσακια γυναικεια, μαγιό μπικίνι ή μπλουζάκια t-shirt. Μη διστάσετε να τολμήσετε με πολύχρωμες επιλογές για να τα συνδυάσετε με σορτσακια γυναικεια, παρεό και κάθε άλλο -ειδικά καλοκαιρινό- ρούχο της γκαρνταρόμπας σας.

Επίσης, οι παντόφλες με τις τρύπες ενισχύονται με το λάστιχο που εφαρμόζει στη φτέρνα σας και μετατρέπονται σε εργονομικά πέδιλα για ποικιλία χρήσεων.

Επιπλέον, μπορείτε πλέον να βρείτε παντόφλες με κλειστή φτέρνα, ιδανικές για παιδιά, ώστε τα πόδια τους να μη βγαίνουν από τα υποδήματα και να μην κινδυνεύουν να σκοντάψουν. Πέρα από τις παντόφλες, κυκλοφορούν στην αγορά και χειμερινές μπότες χιονιού. Πρόκειται για εργονομικά παπούτσια με εξαιρετική μόνωση και πάτους που σας εξυπηρετούν σε πολύ απαιτητικά περιβάλλοντα.

Μεγάλη ποικιλία από τα υποδήματα της Crocs Μπορείτε να βρείτε στο https://answear.com.cy/m/crocs. Επιλέξτε ανάμεσα σε πλήθος παντοφλών και παπουτσιών για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πολύ πιο εύκολη, ενώ έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μίνιμαλ παπούτσια, είτε κάποια πολύ προηγμένα και εντυπωσιακά από σχεδιαστικής άποψης.

Πόσο καιρό αντέχουν τα Crocs;

Τα Crocs, λόγω του υλικού κατασκευής τους, είναι από τα πιο ανθεκτικά παπούτσια που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να τα χαλάσετε, εκτός αν τα δοκιμάσετε σε εξωτερικές συνθήκες στη φύση με βράχια και σκληρές και μυτερές πέτρες. Σε φυσιολογική χρήση, τα Crocs σας μπορούν να αντέξουν για αρκετά χρόνια. Αν δε, τα χρησιμοποιείται μόνο στο σπίτι, η φυσιολογική φθορά των χρόνων μπορεί να έρθει και σε περισσότερο από μία δεκαετία. Αν θέλετε να προστατεύσετε τα Crocs σας, απλά αποφύγετε την πολλή έντονη χρήση, μη δοκιμάζετε να τρέχετε με αυτά ή να περπατάτε σε πολύ τραχιές επιφάνειες. Επίσης, καλό είναι να μην τα αφήνετε για μεγάλο διάστημα κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού.