Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας με την Περιφερειακή Διευθύντρια του ΟΑΕΔ Θεσσαλίας κ. Όλγα Τσιούρβα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα ζητήματατηςυποστήριξης και ενίσχυσης της εργασίας και απασχόλησης του τοπικού πληθυσμού και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της περιοχής, τα ποσοστά ανεργίας και τα δημογραφικά χαρακτηριστικά που λαμβάνουνστις τρέχουσες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, όπως και θέματαπληρέστερης αξιοποίησης και υλοποίησης των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας.

Αναφέρθηκαν επίσης, στις δυνατότητες ανάπτυξης της κοινωνικής οικονομίας στην περιοχή, και ειδικότερα, στις δυνατότητες της παροχήςκατάρτισης,μέσω επιμορφωτικών προγραμμάτων του ΟΑΕΔ,στον τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ο κ. Ν. Γάτσας ευχαρίστησε την κ. Όλγα Τσιούρβα για τη συζήτηση, αλλά και για την άμεση ανταπόκριση και πρόθεσή της για περαιτέρω συνεργασία και ενημέρωση, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων  της απασχόλησης και εκπαίδευσης του εργατικού δυναμικού και των ανέργων του Δήμου Ελασσόνας.
Παρόντες στη συνάντηση και ο διευθυντής του ΚΕΚ του ΟΑΕΔ Λάρισας κ. Δημήτριος Γεράσης καθώς και  η συνεργάτης του δημάρχου σε θέματα οργάνωσης κ.Αικ. Ρόκκου.