Υπογράφηκε από το Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση έργου που αφορά στον Εκσυγχρονισμό των Αθλητικών Εγκαταστάσεων της τοπικής κοινότητας Νίκαιας.

Αναλυτικότερα το έργο περιλαμβάνει την :

1)ανακατασκευή έξι υφιστάμενων γηπέδων τένις

2)εγκατάσταση φυσικού χλοοτάπητα στο κυρίως γήπεδο ποδοσφαίρου

3)εγκατάσταση φυσικού χλοοτάπητα και την κατασκευή της υποδομής αποστράγγισης στο βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου

4)εγκατάσταση ταρτάν και την αποκατάσταση των υπόλοιπων επιφανειών στο στάδιο του οικισμού

5)κατασκευή ενός νέου γηπέδου βόλεϊ

6)κατασκευή ενός νέου γηπέδου beach βόλεϊ.

Κατά τη διάρκεια της υπογραφής ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος δήλωσε: «Ο Δήμος Κιλελέρ, συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις, στοχεύει, μέσω της νέας σύμβασης που υπέγραψε για την αναμόρφωση των αθλητικών υποδομών στην πρωτεύουσα του Δήμου τη Νίκαια, να τις αποδώσει προς χρήση στα αθλητικά σωματεία, στη νεολαία και γενικότερα σε όσες και όσους αθλούνται.

Με τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων επενδύουμε στον τομέα της υγιούς ψυχαγωγίας, εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία που μας δίνεται. Στηρίζουμε στην πράξη τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, συντηρούμε και βελτιώνουμε τα υπάρχοντα και κατασκευάζουμε νέα γήπεδα τα οποία δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας και ποιότητας στην άθληση των συμπολιτών μας».

Οι υφιστάμενες αθλητικές εγκαταστάσεις του οικισμού είναι υπαίθριες και οι επί μέρους περιβάλλοντες χώροι των εγκαταστάσεων που είναι αναπλασμένοι ως χώροι πρασίνου συνδέουν λειτουργικά, σχεδόν το σύνολο των εγκαταστάσεων σε μία ενιαία ζώνη.

Ο ανάδοχος του έργου θα εφαρμόσει τις προδιαγραφές και απαιτήσεις της μελέτης που συντάχθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κιλελέρ. Η απαιτούμενη δαπάνη εργασιών ανέρχεται στο ποσό των 730.000 € (με το ΦΠΑ). Το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και από ιδίους πόρους του Δήμου.

Στην υπογραφή της σύμβασης ήταν παρόντες οι αντιδήμαρχοι Αν. Ρεντζιάς, Κ. Φιλιππούλης, Αχ. Χατζούλης και Αλ. Χονδρονάσιος.