Η Νίκη Βόλου υπό τις οδηγίες του νέου της προπονητή, Δημήτρη Ελευθερόπουλου νίκησε εκτός έδρας τον Ηρακλή Λάρισας με 1-0 και ανέβηκε στους δέκα πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την έκτη τους ήττα σε ισάριθμα ματς.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι και είχαν φάση με το σουτ του Δημητρίου στο 7' λεπτό. Στο 20' λεπτό, ο Κάσσος γύρισε και σούταρε, με αποτέλεσμα να βάλει γκολ για την Νίκη Βόλου στο 20' λεπτό. Οι κυανόλευκοι είχαν το πάνω χέρι με τον Τσουκαλά να κάνει σουτ στην κίνηση, το οποίο πέρασε παράλληλα με την εστία. Το σκορ του ημιχρόνου ήταν στο 1-0 για την Νίκη Βόλου.

Η ομάδα από το Βόλο είχε φάσεις με την κεφαλιά του Δημητρίου στο 68' λεπτό και το σουτ του Γαβριηλίδη στο 71' λεπτό. Η Νίκη Βόλου διατήρησε το προβάδισμα της στα επόμενα λεπτά και νίκησε τον Ηρακλή Λάρισας με 1-0.

Ηρακλής Λάρισας (Διλμπέρης): Παπαγιάννης, Λαγωνίδης, Αλτάνης (46′ Μπάτροβιτς), Γκαλίτσιος (70′ Τασιουλής), Μπαλαμώτης (70′ Γκουγκούδης), Μπάμης, Χρηστίδης (46′ Καμπέρης), Δοδοντσάκης, Τσιμίκας, Λεσάι, Ευθυμιάδης (46′ Συρεγγέλας).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης, Κυριακίδης (68′ Γαβριηλίδης), Παναγιωτίδης (60′ Μέτσε), Τσουκαλάς, Μιλούνοβιτς (68′ Μορέιρα), Κάσσος, Σιαφά (84′ Τζιώρας).

liganews.gr