Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η έναρξη του τμήματος παραδοσιακών χορών στο ΚΑΠΗ Αμπελώνα.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας - Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου, Μορφωτικός Σύλλογος Τυρνάβου και Σύλλογος Γυναικών Βρυοτόπου - με αφορμή τη δημιουργία Δικτύου Φορέων Πρόληψης και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου μας.

"Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμπελώνα για την ενεργή συμμετοχή τους, τη φιλοξενία τους καθώς και τους πολιτιστικούς συλλόγους για το αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης.

Ενημερώνουμε ότι ο κύκλος των μαθημάτων θα έχει διάρκεια 2 μηνών, τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη στις 17:00 στο χώρο του ΚΑΠΗ Αμπελώνα και είναι δωρεάν", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας, τηλ:2492350315 email: kentrokoinotitasdt@gmail.com, καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Το Κέντρο Κοινότητας εντάσσεται στο πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο+ (ΕΚΤ+).