Στις 26 Οκτωβρίου η Εκκλησία τίμησε και εόρτασε την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου και Θαυματουργού.

Σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Βούναινα, παραμονή: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας. Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε γλέντι με ζωντανή παραδοσιακή μουσική σε σκεπαστό χώρο παρακείμενο του Ιερού Ναού. Ανήμερα, Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Χαρά: Στην περιοχή Φιλίκια της Τ.Κ. Χαράς του Δήμου Κιλελέρ. Την παραμονή τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας. Ανήμερα Όρθρος και Θεία Λειτουργία . Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησαν θρησκευτικές εκδηλώσεις στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Χαράς.

Εμφανίστηκε η χορωδία του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Μαρέτη και το παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα του Νίκου Αρσενίου. Παρατέθηκε καφές και δωρεάν γεύμα. Υπήρχε επίσης και φιλανθρωπικό μπαζάρ.

Μελισσοχώρι, την παραμονή: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας. Ανήμερα Όρθρος και Θεία Λειτουργία και το απόγευμα Μεθεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός και λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Δημητρίου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου.

Στον μεθεόρτιο εσπερινό παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Χατζούλης και Αλέκος Χονδρονάσιος ο πρόεδρος της ΤΚ Μελισσοχωρίου Δημήτρης Ροϊδούλης και πλήθος πιστών.

Τις εκδηλώσεις διοργάνωσαν τα εκκλησιαστικά συμβούλια των ναών, οι τοπικές κοινότητες και ο σύλλογος γυναικών Χαράς υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.