Ξεκίνησαν νωρίς το πρωί οι έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου Στ. Τσιγάλογλου, από την Δράμα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από την Θήβα στην Δράμα με το μονοκινητήριο αεροσκάφος του. Οι έρευνες γίνονται από ξηράς, αέρος και θαλάσσης.

Πιο συγκεκριμένα ένα drone της 8ης ΕΜΑΚ ερευνά την περιοχή στη λίμνη Κάρλα μαζί με άνδρες της Υπηρεσίας, ενώ έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και από αέρος με ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού. Στις έρευνες λαμβάνει μέρος και το λιμενικό, το οποίο ψάχνει την θαλάσσια περιοχή μεταξύ των παραλίων Μαγνησίας και Λάρισας μέχρι τον Αγιόκαμπο.

Αυτό, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν ο 62χρονος φέρεται να είχε κάνει προσθαλάσσωση με το αεροσκάφος του όταν αυτό παρουσίασε βλάβη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το αεροσκάφος είδε ηλικιωμένος στην περιοχή του Αχιλλείου Λάρισας στις παρακάρλιες περιοχές, ενώ από την περιοχή των Καναλίων Μαγνησίας, υπάρχουν πληροφορίες όταν ακούστηκε ένας κρότος στην περιοχή.

Οι έρευνες διεξάγονται και στην περιοχή του Μαυροβουνίου στα όρια των ν. Λάρισας και Μαγνησίας, οι οποίες ωστόσο εξελίσσονται κάτω από άσχημες συνθήκες, αφού επικρατεί ψιλόβροχο και ομίχλη στην περιοχή.

ertnews.gr