Το διεθνούς εμβέλειας Ιατρικό Συνέδριο, με θέμα την εκπαίδευση και τη διαρκή ενημέρωση στα Αγγειακά Νοσήματα και τίτλο «Leading Innovative Vascular Education – LIVE 2019» φιλοξένησε το πολυτελές ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial από τις 9 έως τις 11 Μαΐου.
Υπογραμμίζεται ότι το συγκεκριμένο συνέδριο, το οποίο πραγματοποιείται στη χώρα μας ανελλιπώς από το 2010, διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Αγγειακών Παθήσεων (ΙΑΠ), σε συνεργασία με την Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλίας, την Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής και το Stony Brook Medical Center των Η.Π.Α.


Επισημαίνεται ότι στο συνέδριο «Leading Innovative Vascular Education – LIVE 2019», όπου παραβρέθηκαν διακεκριμένοι ομιλητές από το εξωτερικό, παρακολούθησαν 280 σύνεδροι.
Σημειώνεται ότι το πολυτελές Grecotel Larissa Imperial βρίσκεται στα περίχωρα της Λάρισας μέσα σε καταπράσινη έκταση με ιδιαίτερα φροντισμένα δωμάτια και μπανγκαλόους. Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένους λειτουργικούς χώρους, οι οποίοι δύναται να φιλοξενούν υψηλής εμβέλειας διοργανώσεις δυναμικότητας έως και 800 ατόμων.