Μια όμορφη και γεμάτη κέφι εκδήλωση με πλήθος γυναικών   διοργάνωσαν οι γυμναστές του προγράμματος ¨Άθληση και γυναίκα¨ του Δήμου Λαρισαίων με αφορμή την κοπή βασιλόπιτας χθες Πέμπτη 31   Ιανουαρίου στον ¨Μύλο 1927¨.
Η συμμετοχή των αθλουμένων γυναικών ήταν καθολική και δημιούργησε το αδιαχώρητο στο κέντρο και η διασκέδαση διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο κ. Γεώργιος Κωσταρόπουλος ευχήθηκε στις γυναίκες να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία, γεμάτη άθληση και ευχαρίστησε τους καθηγητές φυσικής αγωγής που συμμετέχουν στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ   για την άψογη συνεργασία τους.
Το πρόγραμμα "'Άθληση και Γυναίκα" υλοποιείται χρόνια σε όλες τις συνοικίες της πόλης μας από το Δήμο Λαρισαίων με απόλυτη επιτυχία. Αυτό φαίνεται από την συμμετοχή των αθλούμενων γυναικών που ξεπερνά τις 800 και από την άψογη εφαρμογή του προγράμματος που οφείλεται στο μεράκι που δείχνουν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Αρσενίου Νίκο, Αλεξάνδρου Νατάσα, Βράκα Μίνα, Ζιώγα Αργυρώ, Καλαντζή Ελένη, Κουρίνου Ματίνα, Λαδοπούλου Σταυρούλα, Λαγού Βασιλική, Μανώλα Ελένη, Μπασιά Βάϊα, Νικόπουλο Ιωάννη, Σαμουρέλη Σοφία, Χατζή Σοφία.    
Οι τυχερές της βραδιάς ήταν οι κ. Κατερίνα Αλεξανδρή, Πόπη Σαρρή, Ανδριάνα Οικονόμου και η  Ελένη Σιωπή που κέρδισαν  μια δωροεπιταγή   από το κατάστημα   ¨SAKORAFA Sportswear¨.
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος  Γεώργιος Κωσταρόπουλος, ο σύμβουλος Δημάρχου για τα θέματα Αθλητισμού Γιάννης Αλεξούλης,, η Δημοτική σύμβουλος Δέσποινα Αράπκουλε, ο Πρόεδρος σχολικών επιτροπών Θωμάς Δαούλας, η  υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου και η Περιφερειακή σύμβουλος  Ευαγγελία Λιακούλη.