Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 06 Ιουλίου η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανίων, στα πλαίσια της οποίας έγινε παρουσίαση των υπηρεσιών της εταιρίας Deloitte Ελλάδας από εκπροσώπους της, με επικεφαλής τον CEO της εταιρίας κ. Δημήτρη Κουτσόπουλο.

Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης παρουσιάστηκαν οι βασικοί πυλώνες υπηρεσιών της εταιρίας κυρίως ελεγκτικές, φορολογικές, χρηματοοικονομικές και συμβουλευτικές.  Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους στόχους του νέου αναπτυξιακού νόμου 2016-2020 προκειμένου να επωφεληθούν οι επιχειρήσεις όσο τον δυνατόν περισσότερο, ανάλογα με τη δραστηριότητα και τις δυνατότητες της καθεμιάς.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι της εταιρίας απάντησαν στις απορίες και τις διευκρινίσεις του Δ.Σ. ενώ διεξήχθη και ένας γόνιμος διάλογος και προβληματισμός για την εν γένει οικονομική κατάσταση της χώρας.

Η συγκεκριμένη παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια διαρκών επαφών του Διοικητικού Συμβουλίου με εξειδικευμένες εταιρίες στον χρηματοοικονομικό χώρο προς όφελος των επιχειρήσεων μελών του Συνδέσμου, μέσω συμβουλευτικών στήριξης.

Στο τέλος της συνεδρίασης η Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κα Ειρήνη Παπαϊωάννου παρέθεσε δείπνο προς τιμήν των συμμετεχόντων.