Ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του, από σήμερα Δευτέρα, το πεντάστερο ξενοδοχείο της Λάρισας Grecotel Imperial.

Η επαναλειτουργία του εμβληματικού ξενοδοχείου σηματοδοτεί σταδιακά και μια σειρά σημαντικών δραστηριοτήτων για την πόλη και την ευρύτερη Θεσσαλία, όπως είναι τα συνέδρια και οι πάσης φύσεως εκδηλώσεις. Όλα αυτά, βέβαια, πέραν της διαμονής των επισκεπτών στο Imperial η οποία επίσης συνεισφέρει σημαντικά στον ποιοτικό τουρισμό και στο θεσσαλικό επιχειρείν.

Η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει τα εξής:

"Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την επαναλειτουργία του Grecotel Larissa Imperial στη Λάρισα, τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020.

Στο κέντρο του θεσσαλικού κάμπου, σας υποδέχεται το ξενοδοχείο-κόσμημα της Λάρισας. Δύο βήματα μόνο στο εσωτερικό του φτάνουν για να σας συναρπάσουν... Πολυτέλεια και απλότητα, εξαιρετικό service και εκπληκτικό φαγητό. Ανάμεσα στους κήπους υπέροχα δωμάτια, σουίτες και μπανγκαλόου. 

Για τις επαγγελματικές σας συναντήσεις, επιλέξτε τους ειδικά σχεδιασμένους χώρους και επωφεληθείτε από την εμπειρία και τις υπηρεσίες της Grecotel. Το Grecotel Larissa Imperial είναι το μόνο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Λάρισα με δωρεάν άνετο πάρκινγκ και απευθείας πρόσβαση από τον δρόμο.

ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η υγεία και η ασφάλεια των φιλοξενούμενων και του προσωπικού μας ήταν και παραμένει η κύρια προτεραιότητα μας στη Grecotel.

Ακολουθώντας ένα ειδικά σχεδιασμένο πλάνο λειτουργίας και προστασίας σε όλα τα ξενοδοχεία μας, εστιάζουμε στην ασφάλεια και ευεξία των φιλοξενουμένων μας χωρίς συμβιβασμούς στην εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρουμε".​

Z.H. thessaliaeconomy.gr