Στην ετήσια έκθεση έργων μαθητών που διοργάνωσε το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Ελασσόνας σε συνεργασία με το 1ο ΕΠΑΛ Ελασσόνας και το Ειδικό ΕΠΑ.Γ. Ελασσόνας έδωσε το παρών ο Γιώργος Κατσιαντώνης, ο οποίος ενθουσιάστηκε από τα έργα που παρουσίασαν στην Κεντρική πλατεία της πόλης.
Ο Βουλευτής Λάρισας επικρότησε τις προσπάθειες των μαθητών λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "το περιεχόμενο της διδασκαλίας όπως φαίνεται μέσα από τις δημιουργίες τους ...είναι υψηλού επιπέδου. Γίνεται μια άρτια και σπουδαία προσπάθεια από τους εκπαιδευτικούς... που όπως είδα σήμερα έχουν καταφέρει να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό των μαθητών προκειμένου να αγαπήσουν και να εκτιμήσουν αυτό που κάνουν... ώστε μελλοντικά να προβάλλουν την επαγγελματική επιλογή τους με επιτυχία".
"Οι ειδικότητες που λειτουργούν στο Ε.Κ Ελασσόνας και στα ΕΠΑΛ δίνουν σημαντικές ευκαιρίες σε ν΄΄εους ανθρώπους για ένα σπουδαίο επαγγελματικό προσανατολισμό.... που θα έχει σαν στόχο της ανάπτυξη της τοπικής αγοράς... και γενικότερα της οικονομίας της χώρας μας " επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης που συνεχάρη μαθητές και εκπαιδευτικούς για το έργο τους.