Πανέτοιμος να τρέξει , και να στηρίξει τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο αγώνας δρόμου RUN GREECE, είναι ο Βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης.
«Αποτελεί τιμή για μένα, να βρεθώ μαζί με τους χιλιάδες δρομείς που ενισχύουν κάθε χρόνο αυτό τον αγωνιστικό θεσμό, στο σημείο εκκίνησης  του RUN GREECE, που ξεκινάει από την πόλη μας, τη Λάρισα, .
Ο αγώνας δρόμου όπου θα συμμετάσχει ο Γιώργος Κατσιαντώνης,  θα ξεκινήσει στις 17.30 το απόγευμα , από την οδό Κύπρου, στο ύψος της Κεντρική Πλατείας.
Έχοντας στην αθλητική του μπλούζα τον αριθμό συμμετοχής 50279, και στην καρδιά του τις αξίες της ευγενούς άμιλλας, της συλλογικότητας, του σεβασμού και της Δημοκρατίας, θα τρέξει στους δρόμους της πόλης στέλνοντας μήνυμα σε όλους ότι:
"Όλοι για έναν... και ένας για όλους ! Για να αναδείξουμε τον αθλητικό πολιτισμό μας, να ενώσουμε τον προσωπικό μαραθώνιο που περνάει ο καθένας μας στη δύσκολη εδώ και χρόνια καθημερινότητα μας, για να είμαστε δίπλα στο συνάνθρωπο μας, για να καταφέρουμε με συνεργασία, επιμονή και ήθος , να επενδύσουμε στον τόπο μας, όπως του αξίζει».
Ο Βουλευτής Λάρισας ευχαριστεί όλους τους βασικούς συντελεστές, για την εξαιρετική διοργάνωση του αγώνα δρόμου RUN GREECE  , που μετρά έξι χρόνια «ζωής».