Σε μια όμορφη και συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα τα μέλη του τμήματος Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Κέντρου της Δ.Ε.Η. Λάρισας επισκέφθηκαν το «Κρίκκειο» Ορφανοτροφείο θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και αφού τραγούδησαν για χάρη των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί, παρέδωσαν στη Διευθύντρια του Ιδρύματος κα. Δήμητρα Τσιτσιβά, την επιταγή με το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε κατά το 1ο Φιλανθρωπικό Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιήθηκε, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, το απόγευμα της Τετάρτης 24 Μαΐου, στην αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, με συνδιοργανωτές την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης, τον Δήμο Λαρισαίων και τη Δ.Ε.Η.  Α.Ε. Η αίθουσα του Ωδείου ήταν κατάμεστη από ένα «ζεστό» ακροατήριο, το οποίο ενθουσιάστηκε, διασκέδασε και χειροκρότησε θερμά τις συμμετέχουσες Χορωδίες και τα Χορευτικά Συγκροτήματα.
Υπενθυμίζουμε ότι στο Φεστιβάλ συμμετείχαν το Τμήμα Παραδοσιακού Τραγουδιού του Πολιτιστικού Κέντρου της Δ.Ε.Η. Λάρισας, η Χορωδία του Μουσικού Εργαστηρίου από τον Σοχό Θεσσαλονίκης, το Χορευτικό Τμήμα Γυναικών Τρικάλων του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. και το Χορευτικό Συγκρότημα του Πολιτιστικού Κέντρου της Δ.Ε.Η. Θεσσαλονίκης.
Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Ε.Η. Λάρισας, κ. Θεοφάνης Σιάτρας, θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης αυτής, και ιδιαίτερα των υπεύθυνο της εκδήλωσης κ. Γεώργιος Τερζούδης, και δεσμεύτηκε για το μέλλον για νέες και μεγαλύτερες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.