«Γνωρίζω με ακρίβεια την κατάσταση στα νοσοκομεία της Λάρισας. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μείνει πολίτης που χρειάζεται νοσηλεία, χωρίς κλίνη».

Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης στη συνάντηση που είχε με τη βουλευτή Λάρισας κα Στέλλα Μπίζιου, την οποία ενημέρωσε,
πως την Παρασκευή θα επισκεφτεί την Λάρισα, όπου μετά τις συναντήσεις του με τους αρμόδιους φορείς, θα κάνει και σχετικές ανακοινώσεις.

Η κα Μπίζιου ενημέρωσε τον υπουργό Υγείας για την επιδημιολογική εικόνα του νομού, όπως αποτυπώνεται στα τελευταία στοιχεία του ΕΟΔΥ και ζήτησε τη μέγιστη δυνατή στήριξη των νοσοκομείων μας.

Οι δύο πολιτικοί συζήτησαν και το θέμα των εμβολιασμών ανταλλάσσοντας απόψεις για τις επιλογές  ενίσχυσης της εκστρατείας πειθούς των ανεμβολίαστων συμπολιτών μας. 

«Ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος. Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κλείσει εκ νέου την οικονομική δραστηριότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Λαρισαία
βουλευτής.

Τέλος, η κα Μπίζιου έθεσε στον υπουργό Υγείας και το ζήτημα του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας αποσπώντας τη διαβεβαίωση πως έχει ήδη δεσμευτεί το ποσό που απαιτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης, ώστε να λυθεί το κτιριακό πρόβλημα.