Σήμερα, Τρίτη 23-3-2021 η Πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κα Θεανώ Καρποδίνη, επισκέφτηκε την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και συναντήθηκε με τον Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ., κ. Φώτη Σερέτη καθώς και τους Υποδιοικητές, κ. Ηλία Τσιαούση και κ. Σταύρο Παπαγεωργίου. 

Στα πλαίσια της συνάντησής τους, ο Διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ. ευχαρίστησε την κα Καρποδίνη για την άριστη συνεργασία την οποία έχουν όσον αφορά στην απρόσκοπτη χρηματοδότηση εκ μέρους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. προς τα Νοσοκομεία της 5ης Υ.ΠΕ., καθώς επίσης και για την συμβολή της στην από κοινού συνεργασία κατά τη περίοδο της πανδημίας με τη σύναψη συμβάσεων μεταξύ του Υπουργείου Υγείας, της Υγειονομικής Περιφέρειας και Ιδιωτικών Θεραπευτηρίων για την αντιμετώπιση ασθενών σε nonCovid-19 κλίνες ΜΕΘ, σε απλές κλίνες νοσηλείας, καθώς και Covid-19 περιστατικά σε Κέντρα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης στους νομούς Λάρισας και Μαγνησίας.

Συνεργασίες οι οποίες κατά το δεύτερο όσο και κατά το τρίτο κύμα πανδημίας που διανύουμε αποτέλεσαν και αποτελούν κομβικής σημασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην Υγειονομική μας Περιφέρεια.