Σε ποινή φυλάκισης τρεισήμισι ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, ο 53χρονος επαγγελματίας από τον Βόλο, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο για ασέλγεια σε βάρος 16χρονης ειδικευόμενης στην επιχείρησή του. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών.

Τον 53χρονο είχαν καταγγείλει οι γονείς της ανήλικης, οι οποίοι κατέλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν το κορίτσι τους σταμάτησε ξαφνικά να πηγαίνει στην επιχείρηση, στην οποία απασχολούνταν μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ.

Ο 53χρονος, παρόλο που γνώριζε την ηλικία της κοπέλας που σήμερα είναι 21 ετών, είχε συνάψει σχέσεις μαζί της ενώ εκείνη ήταν μόλις 16 ετών. Ο ίδιος επικαλέστηκε ότι δεν γνώριζε την ηλικία της κι ότι η σωματική διάπλαση παρέπεμπε σε μεγαλύτερη γυναίκα. Ανέφερε ότι η σχέση τους ήταν γνωστή, ότι έβγαιναν τακτικά κι ότι οι σεξουαλικές συνερεύσεις τους γίνονταν με τη θέλησή της και πάντα εκτός επιχείρησης.

Η κοπέλα φέρεται να υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης από τον 53χρονο ο οποίος την ξεγέλασε και την παρέσυρε να προχωρήσει μαζί του σε γενετήσιες πράξεις.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση αφορά την περίοδο από τον Νοέμβριο του 2017 έως και τον Σεπτέμβριο του 2018 κι ενώ η 16χρονη απασχολούνταν στην επιχείρηση του επαγγελματία ως εκπαιδευόμενη.

taxydromos.gr