Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας ΔΣΟ), σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων, διοργανώνει στην Λάρισα την παρουσίαση του Τόμου «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ: Οι ναοί της του Θεού Σοφίας ανά τον κόσμο».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 11.30 το πρωί, στο Ξενοδοχείο DIVANI PALACE, με ελεύθερη είσοδο.

Στην παρουσίαση του Τόμου, εκτός από τον οικοδεσπότη, Γενικό Γραμματέα της ΔΣΟ, Μέλος της Βουλής των Ελλήνων, δρ Μάξιμο Χαρακόπουλο, θα μιλήσουν ο Υπουργός Εξωτερικών κ.Νίκος Δένδιας, ο Ιατρός-Ιστοριοδίφης κ. Νικόλαος Παπαθεοδώρου και ο Δικηγόρος, Msc Κανονικού Δικαίου κ. Νικόλαος Τσιρέλης. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κ. Μαριάννα Πυργιώτη, ενώ μετά το πέρας της παρουσίασης ο Τόμος θα προσφερθεί σε όλους τους παρευρισκόμενους.